Kubilay Aka ve Miray Daner tek şartla barıştı!

Ayrılıkları ile gündeme gelen çift barıştı.

Merve Mutlu
08 Ocak 2020 - 15:23
Magazin

Vatanım Sensin adlı diziyle başlayan aşkları ile imrenilen çiftler arasına giren Kubilay Aka ve Miray Daner'in ayrılıkları, sevenlerini üzmüştü. Bu ayrılık haberinin ardından da dedikoduların ardı arkası kesilmedi. 

20-01/08/miray-daner.png

Miray Daner ve Kubilay Aka ayrılığının ardından, Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldız ismi olan oyuncu Hilal Altınbilek’le Aka arasında çıkan aşk iddiaları ise ikilinin hayranlarını şaşırtmış ve hayal kırıklığına uğratmıştı. "İhanet mi var?" sorusuna neden olan bu beraberliğin ardından gözler ismi geçen ünlülere çevrilmiş ancak hiçbir açıklama yapılmamıştı.

Miray Daner ve Kubilay Aka barıştı!

20-01/08/kubilay-aka-ve-miray-daner-c.png

Ayrılıklarının ardından ihanet iddiaları dolaşan ikilinin büyük bir şartla barıştıkları ortaya çıktı. Uçankuş'un iddiasına göre: Miray Daner, Kubilay Aka'dan menajeri Ufuk Ergin'le çalışmayı bırakmasını istedi. Hilal Altınbilek'in de menajeri olan Ergin'den uzak olmasını isteyerek, Altınbilek ile bağlantılı hiçbir şeyi istemediğini düşündürdü.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin