Kubilay Aka ve Miray Daner'den çok konuşulacak aşk temalı fotoğraf paylaşımı!

Çukur dizisinin sevilen karakterlerinden Celasun'u canlandıran Kubilay Aka, sevgilisi oyuncu Miray Daner ile katıldığı Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında çok konuşulacak bir fotoğraf paylaştı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
30 Ekim 2018 - 15:56
Magazin

Çukur dizisince canlandırdığı Celasun karakteriyle adını duyuran ünlü oyuncu Kubilay Aka, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı. Kendisi gibi oyuncu olan ve Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan karakterini canlandıran sevgilisi Miray Daner'le birlikte, kutlama alanında çekildikleri bir fotoğrafı paylaştı. 

Ellerinde Atatürk resmi ve Türkiye bayraklarıyla Bağdat caddesi üzerinde verdikleri pozla hem birbirlerine hem de cumhuriyete aşklarını gösteren çiftin fotoğrafı kısa sürede 300 binden fazla beğeni aldı. 

18-10/30/kubilay-aka-miray-daner-1540904675.jpg

Oyuncu Kubilay Aka, paylaştığı fotoğrafın altına "Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa" notunu düştü. 

Kubilay Aka kimdir?

18-10/30/kubilay-aka.jpg

5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul'da doğan başarılı oyuncu, üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi bölümünde tamamladı. Oyunculuk kariyerine Vatanım Sensin dizisi ile başlayan oyuncu Ali Kemal karakteriyle başarılı bir çıkış yakalamıştı. Ardından da şu an rol aldığı Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat vermeye başlamıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin