Kubilay Aka'dan 'toksiklik' açıklaması!

'Zaferin Rengi' filmiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanan genç oyuncu Kubilay Aka'dan geçmiş yaşantısıyla ilgili bir itiraf geldi. Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşadığı iddia edilen Aka, geçmişteki takıntılarını verdiği röportajda anlattı.

Berfin Sengil
12 Aralık 2023 - 17:14
Magazin

Bir dönem filmi olarak 16 Şubat 2024'te vizyona girecek olan 'Zaferin Rengi' filminde başrol oyuncularından biri olan Kubilay Aka, Sober'in konuğu oldu. Aka, verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Aşk İddiaları Gündemde

Son yılların parlayan genç yıldızlarından olan Kubilay Aka aşklarıyla da gündeme gelen isimlerden biri. Geçtiğimiz günlerde Dilan Çiçek Deniz ile çıktığı yurt dışı tatilinde samimi pozlar veren ve adı aşk dedikodularına karışan Aka, toksikliğini geride bıraktığından bahsetti.

'Toksiklik Yoruyor'

Kubilay Aka, "Eskiden toksik huylarım vardı ama bu konuda kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Toksiklik insanın en çok kendisini yoruyor" ifadelerini kullandı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin