Kubilay Aka'nın yeni dizisi Aşk 101'in ilk tanıtımı yayınlandı!

Netflix Türkiye'nin yeni dizisi Aşk 101'in ilk tanıtımı çıktı!

Merve Mutlu
08 Ağustos 2019 - 16:29
Magazin

Kadrosunda Kubilay Aka, Alina Boz, Pınar Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Kaan Urgancıoğlu ve Selahattin Paşalı gibi genç isimleri bir araya getiren ve merakla beklenen Netflix Türkiye'nin 3. yapımı olan gençlik dizisi Aşk 101'in ilk tanıtımı yayınlandı. 

19-08/08/love-1565268651.png

Dünyaca ünlü dijital içeril platformu olan Netflix, Türkiye'de de yeni yapımlarla kendi kitlesini oluşturmaya başladı. İlk olarak Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu Hakan: Muhafız'ın Netflix için hazırlanması yeni bir platformla Türkiye'yi tanıştırmış oldu. Hemen ardından Netflix Türkiye'den, başarılı isim Beren Saat'in başrolünde olacağı Atiye dizisinin müjdesi geldi. 

19-08/08/pinar-deniz-1565268745.png

Yeni sezonu hazırlanan Hakan: Muhafız (The Protector) ve çekimleri devam eden Atiye'nin (The Gift) ardından yeni bir dizi haberi daha geldi. Love 101 adı ile Netflix'te yer alacak olan dizi Aşk 101 adıyla Türkiye'deki izleyicisi ile buluşacak. 

Aşk 101 ne zaman başlıyor?

19-08/08/diziden-ilk.png

Okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutma konusunda plan yapan 17 yaşında bir grup asi gencin odağında olan hikaye gençlerin aşkı keşfetmelerini gözler önüne serecek. Gençler, öğretmenlerini okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmek üzere işe koyulduklarında asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlayacak ve bu yolculukta beraberken güçlü olduklarını, sevginin ise zorla var edilemeyeceğini fark edecekler. 

Bu heyecanlı gençlik dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. 5. bölüm çekimleri devam eden ve 2020 yılında başlayacak olan dizinin tanıtımı ise izleyicinin beğenisini kazandı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin