resim yok
27 Temmuz 2011 - 00:00

Küçük Sırlar dizinin Çetin’i ünlü oyuncu Burak Özçivit, aylık bir dergiye verdiği röportajda dizideki ağlama sahnesinde gerçekten ağladığını belirterek, “Daha önceki projelerimde ağlama sahnem hiç olmamıştı. Oyunculuğa başlamadan önce ise böyle ağlayabileceğimi bilmezdim. Oyunculuk duygularımı keşfetmemi sağladı” dedi.

Final yapmaya hazırlanan Küçük Sırlar dizisinin Çetin’i Burak Özçivit aylık bir dergiye verdiği röportajda oyunculukla ilgili açıklamalarda bulundu. Dizideki ağlama sahnelerinin sorulduğu ünlü oyuncu “Dizideki ağlama sahnelerinde gerçekten ağladım. Erkekler daha çok kendi içlerinde yaşar bazı şeyleri, kolay kolay ağlayamaz. Ama rol gereği her yerde, her şekilde ağlayabilirim. Eskiden böyle ağlayabileceğimi bilmiyordum. Ağlayamazdım. Oyunculuk kendinizi, ruh halinizi, duygularınızı keşfetmek ve hislerinizi kullanmayı öğrenmek demek. Herkes oyuncu olabilir, yeter ki duygularını kontrol etmeyi öğrensin” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin