Kurretülayn Matur kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Ütopya yarışmacılarından Kurretülayn Matur kimdir, hangi dizilerde oynadı işte detaylar..

resim yok
06 Mart 2015 - 18:10
Magazin

Son günlerde Ütopya adlı programda oldukça popüler olan Kurretülayn Matur, sosyal medyada hakkında çıkan haberler nedeniyle sert eleştirilerin hedefi haline geldi.

 

HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

 

Dizi geçmişinde yarışmadaki kadar popüler olamayan Kurretülayn Matur'un daha önce; İki Dünya Arasında, Şefkat Tepe, Kollama, Merhaba Hayat, Ana Yüreği, Farklı Boyut ve Fatmagül'ün Suçu ne? adlı dizilerde oynadığı ortaya çıktı.

 

İki Dünya Arasında dizisinde Aylin karakterini canlandıran Matur, Merhaba Hayat dizisinde Dilek, Farklı Boyut dizisinde Mihriban, Ana Yüreği ve Şefkat Tepe dizilerinde Zehra ve Kollama dizisinde İmamın kızı karakterini canlandırmış.

 

KİMDİR?

 

31 Ekim 1990 Ankara Keçiören doğumludur. Boyu 1.64 Arapça kökenli olan isminin anlamı Nur Gözlü demektir. Kendisi istanbul'da yaşamakta iken ailesi Karaman'da ikamet etmektedir. İstanbul Üniversitesi mezunudur. 2012 - 2013 yılları arasında Huzur Sokağı adlı tiyatro oyununda rol almasının yanısıra dizi ve reklam filmlerinde oynayan Kurretülayn Matur, gelecekte iyi bir oyuncu olmayı hedeflemektedir. Yemek pişirmeyi ve macera içeren etkinlikler yapmak hobileri arasındadır. (Yemek pişirme hobisini Ütopya adlı programda görmekteyiz) 1 Dakika adlı yarışma programına katılmış ve yarışmayı 16bin lira ödülü alarak kazanmıştır. 2014 yılında Acun medya iştirakı olan Ütopya  programına katılmış ve şuan hala bu programda, Altar Gültekin, Murat Rışvan, Semih Öztürk, Serkan Ercan, Türkan Gözcü ile aynı grup içerisinde yarışmaktadır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin