Kurt Efe dövmesi olay oldu!

Kıvanç Tatlıtuğ mesajı verdi!

Gülcan Tarımoğlu
16 Kasım 2022 - 16:00
Magazin

Son dönemde Aile dizisiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ iki hafta önce yüksek ateş belirtisiyle yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıkınca, ailesiyle birlikte Bodrum'daki evlerinde karantinaya girmişti. Sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu, yedi aylık oğluKurt Efe hakkında konuştu. "Baba olduktan sonra hayatınızda neler değişti?" sorusunu yanıtlayan Tatlıtuğ'un, çocuğunun doğduğu gün elini tutarken çektirdiği fotoğrafı koluna dövdürdüğü ortaya çıktı.

Tatlıtuğ, "Rol aldığım filmin gecesine maalesef katılamadım, ailece koronavirüse yakalandık. Çok şükür iyileştik çocuğumuzla beraber. Şimdi herkes iyi” ifadelerini kullandı.

22-11/16/6370c40be4bfdc37b08e1a08.jpg

Yeni projesinde Özge Özpirinçci ile kamera karşısına geçeceği iddia edilen Tatlıtuğ, "O işlere ben hiç karışmıyorum. Şu anda bir dizi projesi var, onunla ilgileniyoruz. Partnerle ilgili konulara yapımcı bakıyor, ben ilgilenmiyorum. Bu konular beni aşan konular olduğu için yorum yapmak istemem. Ben bir projeyle anlaştım, onun hazırlıklarına girdik, yakın zamanda başlayacağız” dedi.

Eşi Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe ile sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta oğlunun kendisine benzediği hatırlatılan oyuncu, "Evet benziyor. Sarışın, renkli gözlü şimdilik. Çok çabuk büyüyorlar ne diyebilirim? İsteyen herkese nasip etsin Allah” şeklinde konuştu.

22-11/16/6373942f86b24a1e1c0a1a85.jpg

Tatlıtuğ, elinin üzerine yaptırdığı dövmenin yanı sıra oğlu Kurt Efe’nin doğduğu gün oğlunun elini tutarken çektirdiği fotoğrafı koluna dövdürdü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin