resim yok
05 Ocak 2013 - 00:00

 

Kurtlar Vadisi Pusu, Tüm kişilerde 15.43 izlenme oranı ve 35.76 izlenme payı ile en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu. İntikam ise 9,23 reyting 21,61 izlenme oranıyla ikinci oldu. AB'de ise INTIKAM 11,12 reyting ve 28,81 izlenme oranıyla birinci Kurtlar ise çok az farkla yani 11 reyting 27,14 izlenme oranıyla 2. oldu. 
 
Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam yayınlanan bölümü sosyal medyada yine çok konuşuldu! Bu bölümün özel etiketi #bencemaskeli ve 'Pusat' başlığı ile Türkiye Twitter TT listesine girmeyi başardı. Bu bölüm etiketi olan #bencemaskeli Twitter Türkiye TT listesine yeni bölüm başladıktan kısa bir süre sonra gelen yoğun tweetler sonrasında kısa sürede 2. sıraya yerleşmeyi başardı. Etiket, bölüm bittikten sonra da TT listesindeki yer almaya devam etti. Bölümün bitmesinden sonra son sahnenin etkisiyle 'Pusat' başlığı da Twitter Türkiye TT listesinde kısa süreliğine de olsa yer bulmayı başardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin