resim yok
18 Ekim 2006 - 00:00

Efsane dönüyor! 'Kurtlar Vadisi Güneydoğu' adıyla yayımlanacak dizide "Polat" bu kez milli bir görev üstlenip 'dış mihraklar' ve onların Türkiye'deki işbirlikçileriyle çarpışacak... Ekran yolculuğuna "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başladı... Mafya üyelerinin derin devlet ve yabancı istihbarat örgütleriyle "kirli", bir o kadar da "kanlı" ilişkilerini beyazcama aktarırken reyting rekorları kırdı... Baş kahramanı "Polat"a özenen öğrencilerin sayısı artınca ekrana veda etti... O "efsane dizi" yani "Kurtlar Vadisi" şimdi ekrana dönüyor. "Kurtlar Vadisi"nin yapım şirketi Pana Film'in ortakları ve aynı zamanda senaristleri olan Raci Şaşmaz ile Bahadır Özener, Show TV Genel Müdürü Saner Ayar ile hafta içinde yaptıkları görüşmeden dizinin yeni bir konseptle çekilmesi kararıyla ayrıldı. Dizinin şimdiye kadar yayımlanan 97 bölümündeki içeriğiyle devamına, başta RTÜK olmak üzere Türkiye'deki birçok resmi makamın sıcak bakmadığını bilen yapımcılar Raci Şaşmaz, Bahadır Özener ile Show TV Genel Müdürü Saner Ayar, "Kurtlar Vadisi"ni, "Kurtlar Vadisi Güneydoğu" olarak çekme konusunda prensip kararına vardı. 'Polat'ın düşmanları değişti Buna göre "Kurtlar Vadisi"nde, şimdiye kadar "Türkiye'nin puslu vadisindeki kara para sahipleri"yle savaşan "Polat", bu kez milli bir görev üstlenip "dış mihraklar" ve onların "Türkiye'deki işbirlikçileri"yle çarpışacak. "Polat", "Kurtlar Vadisi Güneydoğu" dizisinde Güneydoğu ve Türkiye üzerinde kötü emelleri olanlarla savaşıp reyting rekoru kırmanın savaşını verecek. "Kurtlar Vadisi" ekrana veda ettikten sonra televizyonlarda onun reytingini yakalayan yeni bir dizi olmaması nedeniyle "Kurtlar Vadisi Güneydoğu"yu çekme konusunda anlaşan Pana Film ortakları ile Show TV'nin bölüm başına kaç paraya anlaştığı konusundaki bilgiler ise çelişkili. Show TV'nin, yayımlandığı her bölümü yaklaşık 1 milyon dolar reklam alan dizinin yapımcılarıyla reklam gelirini eşit bölüşme üzerine anlaştığını iddia edenler de var, Pana Film'in bölüm başına 1 milyon YTL alacağını söyleyenler de... Para konusu çelişkili "Kurtlar Vadisi"nin bölüm başına 1 milyon dolara Show TV'yle anlaştığı yönündeki internet haberleri üzerine açıklama yapan Pana Film, bu bilginin gerçekleri yansıtmadığını duyurdu. Show TV Genel Müdürü Saner Ayar ise şu açıklamayı yaptı: "Pana Film, Kurtlar Vadisi'ni yeni bir konseptle yapmak istiyor. Sektörün gerçekleri dahilinde dizinin performansı üzerine bir fiyat konuştuk, henüz anlaşmaya imza atmadık."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin