Kurtlar Vadisi Pusu'da senaristler ayrıldı mı? Pana Film'den açıklama var!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristlerinden Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'la yolların ayrıldığı iddia ediliyor.

resim yok
29 Kasım 2013 - 13:08
Magazin

Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristlerinden Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'la yolların ayrıldığı iddia ediliyor.

Star Gazetesi'nden Ömer Çamoğlu'nun haberine göre, reytinglerde 11'in altına inmeyen oranıyla Türkiye'nin en çok izlenen dizisi ünvanını elinde bulunduran Vadi'nin kemik izleyici kitlesini şoke edecek gelişmeler yaşanabilir önümüzde haftalarda.

 

Geçtiğimiz hafta 205. bölümüyle ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta kolaj bölüm yayınladı. Zira bazı emareler Pana Film'de önemli değişiklikler yaşandığı izlenimini veriyor.

 

PANA'DA NELER OLUYOR?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun son iki bölümünün jeneriğinden senaristlerin isimleri kaldırıldı. Son iki bölüme kadar jenerikte senarist olarak şu isimler geçerdi: Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan ve Raci Şaşmaz. 204 ve 205'inci bölümlerin jeneriğinde ise senarist olarak "Pana Senaryo Ekibi" ifadesi yer alıyor.

 

RACİ ŞAŞMAZ AYRILDI HABERLERİ ÇIKMIŞTI AMA...

204'üncü bölümün ardından bazı sitelerde ve sosyal medyada Raci Şaşmaz'ın senaryo ekibinden ayrıldığı iddia ediliyordu. Necati Şaşmaz'ın kardeşi olan Raci Şaşmaz'ın ayrılıp ayrılmadığı konusunda net bir bilgi olmamakla birlikte ayrılan çok önemli iki isimden bahsediliyor.

 

BAHADIR ÖZDENER VE CÜNEYT AYSAN GİTTİ Mİ?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun mimarlarından, ilk günden itibaren senaryo ekibinde olan Bahadır Özdener'le yolların ayrıldığı iddia ediliyor. Öte yandan, Pana Film'in önde gelen isimlerinden ve yine senaristlerden Cüneyt Aysan'ın da Özdener'le birlikte ekipten ayrıldığı belirtiliyor.

 

SENARYOYU NECATİ ŞAŞMAZ MI YAZIYOR?

Vadi'nin, Özdener ve Aysan haricinde bir senaryo ekibi var. Hatta Akif rolünü oynayan Ömer Lütfi Mete'nin oğlu Ali Buhara Mete de bir süredir senaryo ekibinde.

Ancak iddialara göre, iki ismin ayrılmasının ardından Necati Şaşmaz işi sıkı tutuyor, senaryoya bizzat kendisi katkıda bulunuyor. Çalışkanlığıyla bilinen Necati Şaşmaz'ın zaman zaman şirkette sabahladığı, kurguya montaja bizzat müdahale ettiği biliniyordu.[reklam]

BU HAFTA SENARYO YETİŞMEDİ Mİ?

Kurtlar Vadisi hayranları bu hafta yeni bölüm beklerken, yeni bölümün yayınlanmayacağı açıklandı. Yeni bölüm yerine kolaj bölüm yayınlanması da, senaryo ekibindeki değişiklik iddialarını doğrular nitelikte.

Türkiye'nin en uzun soluklu, en çok izlenen ve en kaliteli yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi Pusu'yla ilgili önümüzdeki haftalarda olağanüstü haberler çıkması muhtemel. Eğer iddialar doğru ise.

 

PANA FİLM'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcısı Pana Film'den senaristlerin diziden ayrılmasıyla ilgili açıklama geldi.


İşte Pana Film'in açıklaması:

"Bugün bazı internet sitelerinde yer alan şirketimiz senaryo grubuyla ilgili haberler için açıklama zorunluluğu doğmuştur.


1-Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan, Pana Film A.Ş'nin ortaklarıdır ve şirketimiz ortaklığından ayrılmaları söz konusu değildir.


2-10 yılı aşkın bir süredir Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu ve en çok izlenen yapımı olan Kurtlar Vadisi projesinde senaryo grubunda zaman zaman bazı değişikliklerin olması hem zaruri hem de doğaldır. Bu değişiklikler bazen kan tazeleme, bazen de yorgunluk nedeniyle olabiliyor. Projenin her aşamasında yapıla gelen kan tazeleme, bir ay önce dizinin senaryo grubunda da gerçekleşmiştir

Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan, dizimizin senaryo gurubundaki görevlerini kendi istekleriyle diğer senarist arkadaşlarımıza bırakmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu, her hafta artan performansıyla uzun soluklu koşusuna devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

 

 

'KURTLAR VADİSİ PUSU ÖZEL' DÜN AKŞAM NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin