resim yok
12 Ekim 2012 - 00:00

 

Kurtlar Vadisi Pusu'nun efsane isimlerinden Zaza Dayı karakteri dizinin bu haftaki bölümünde örgüt tarafından vuruldu.
 
Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam yayınlanan bölümü yine büyük bir beğeni ile izlendi. Memati karakterinin ölerek diziye veda etmesinin ardından bir önemli karakterin daha diziye veda etmesi gündeme geldi.  Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin en önemli karakterlerinden biri olan Zaza Dayı, dizinin bu haftaki bölümünde 'Örgüt' tarafından Ömer Dayı'nın dükkanında tuzağa düşürülüyor. Ömer Dayı ve Deli Hikmet'i kurtarmak için kendini öne süren Zaza Dayı, saldırıda ağır yaralanıyor. Ömer Dayı ve Deli Hikmet'in de yaralandığı saldırıda Zaza Dayı hastaneye kaldırılıyor. Ömer Baba'nın hafif sıyrıklarla atlattığı saldırıda yaralanan Zaza Dayı ve Deli Hikmet ameliyata alınıyor. Başarılı bir ameliyat geçiren Hikmet kurtuluyor. Zaza Dayı'nın durumu ağırlığını korurken dizinin son anlarında hastaneye gelen Polat Alemdar, Ömer Baba'nın üzgün halini görünce 'Deli Hikmet mi Zaza Dayı mı öldü' diye soruyor. Sevilen dizi bu sahneyle sona erdi.
Dizinin önümüzdeki haftaki bölümünde Zaza Dayı'nın öldüğünün açıklanması bekleniyor
 
TWİTTER'A DAMGA VURDU
 
Twitter'da Zaza Dayı ve Hikmet için 'ölümle yaşam arasında' başlığıyla açılan twitler Türkiye gündeminin ilk sırasına yükseldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin