Kurtlar Vadisi'nden gelen teklifi kabul etmediği için pişman!

Bir dönemin jönlerinden Cenk Torun: 'Kurtlar Vadisi' dizisinden teklif gelmişti. Mafya dizisi tutmaz diye kabul etmemiştim. Hayatımın en büyük hatasıdır bu!

resim yok
01 Ağustos 2013 - 10:05
Röportaj

Bir dönemin jönlerinden Cenk Torun: 'Kurtlar Vadisi' dizisinden teklif gelmişti. Mafya dizisi tutmaz diye kabul etmemiştim. Hayatımın en büyük hatasıdır bu!

Cenk Torun; ünlü sanatçı Nurdan Torun'un oğlu... Torun; 'Çılgın Bediş', 'Benim İçin Ağlama' ve Melekler Adası' gibi dizilerde rol aldıktan sonra, bir anda ortadan kayboldu ve işletmeciliğe başladı.

Cenk Torun ile oyunculuk üzerine konuştuk...

ŞİMDİ KIVANÇ'IN DÖNEMİ

Oyunculuğa neden ara verdiniz?

Oyunculuktan biraz uzak kalmak istedim. Başka şeylerle uğraşıp hayatımı farklılaştırmayı arzuladım. Bunun için pişman değilim ama oyunculuğu çok özlüyorum.

Teklif gelse hemen kabul edeceksiniz yani...

İyi bir proje olursa yapacağım.

Hayranlarınız sosyal medyada, "Kıvanç Tatlıtuğ yokken, o vardı" diye yazmış. Bu yorumları duyunca neler hissediyorsunuz?

Çok gururlanıyorum tabii. O döneme damga vurmuş bir iş yaptık ama 'Onlar yokken, ben vardım' gibi egolarım yok. Şu an Kıvanç'ın dönemi; onu çok başarılı buluyorum.

Dizi sektörünün şimdiki durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Piyasada çok fazla oyuncu var. Bizim zamanımızda dizilerin yurt dışına satılacağı aklımın ucundan geçmezdi. Diziler; Ortadoğu'dan Rusya'ya kadar her yerde yayınlanıyor. Starlarımızın çoğu oralarda biliniyor. Ayrıca o dönemde Yeşilçam ölüydü; sinema yoktu. Şimdi dizide rol alan oyuncular; sinemada da kendilerini gösterebiliyor.

Oyunculuğa devam etseydiniz; siz de yurtdışında tanınır mıydınız?

Şimdi bile bazı Araplar beni tanıyor. Ne dediklerini anlamıyorum ama iyi bir şey söylediklerini tahmin ediyorum. (Gülüyor)

O zaman hâlã tanınıyorsunuz...

Eskisi kadar değil. "Seni bir yerden çıkaracağım ama..." durumu var insanlarda. Kimi tanıyor, kimi tanımıyor.
[reklam]
Yola çıkış hikâyeniz de tesadüf aslında, öyle değil mi?

Yıldız Tilbe'nin menajerleri, annemin arkadaşıydı. Bana "Yeni bir kız çıkıyor; klibinde oynar mısın?" dedi. Şarkı da çok tutunca; inanılmaz ilgi gördüm.

Daha sonra oyunculuk teklifleri geldi, öyle değil mi?

Önce sekiz bölümlük absürt bir komedi dizisinde oynadım. Ardından 'Çılgın Bediş' başladı ve dört yıl sürdü. Fatma Girik'le birlikte oynadığım 'Benim İçin Ağlama' dizisi iki yıl sürdü. Konuk oyuncu olarak girdiğim 'Melekler Adası' isimli dizide ise 39 bölüm oynadım. Sonra şanssız bir dönemim oldu; nokta atışı yapacağım bir proje denk gelmedi.

BENDEN MAFYA OLUR MU?

Proje mi gelmedi yoksa siz mi gelenleri beğenmediniz?

Teklifler çoktu ama yanlış yönlendirildim. Askere gitmeden önce 'Kurtlar Vadisi'nde oynamak için teklif aldım ama kabul etmedim. En büyük pişmanlığım, "Hayatımın hatası" diyebileceğim bir işti. Olsaydı ne güzel olurdu; dizi hâlâ devam ediyor.

Neden kabul etmediniz peki?

'Mafya dizisi tutmaz' diye düşündüm. O dönemde yakışıklı jön rolleri üzerime yapışmıştı. "Benden mafya adamı nasıl olur?" diye endişelendim açıkçası.

'Genç kızların sevgilisi' imajını kaybederim diye mi korktunuz?

Hayır, o kitleyi kaybederim diye hiç korkmadım. O dizide de çok iyi oynardım.

 

 

İDİL FIRAT HAKKINDA HİÇ DUYMADIKLARINIZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin