resim yok
09 Aralık 2009 - 00:00

Ekranların başarılı dizilerinden "Küçük Kadınlar"da rol alan bir oyuncu "Kurtlar Vadisi Pusu"da da oynamaya başladı. Son yılların en beğenilen ve başarılı dizilerinde ve sinema filmlerinde rol alan Birsen Dürülü “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde “Gülendam” karakterini oynamaya başladı. Halen “Küçük Kadınlar” dizisinde “Bade” karakteri ile yer almayı sürdüren çalışkan ve üretken sanatçı neredeyse haftanın her günü dizi setlerinde. Oynadığı uzun metrajlı filmler ve dizilerde başarılı oyunculuğunu ortaya koyan Birsen Dürülü yapımcılar tarafından aranılan bir oyuncu haline geldi. Geçtiğimiz sezonun ses getiren “Osmanlı Cumhuriyeti” ve “Kirpi” filmlerinde oynadıktan sonra, son olarak başarılı yönetmen Zeki Demirkubuz’un Kıskanmak filminde “Memduha” rolünü canlandırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin