resim yok
23 Şubat 2006 - 00:00

Televizyon ekranlarının reyting rekortmeni dizisi "Kurtlar Vadisi" yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Üstelik yapımcı şirket Pana Film'in, tekrar Show TV ile masaya oturduğu iddia ediliyor. Televizyon dünyası yeni bir transfer dedikodusu ile çalkalanıyor. Bilindiği gibi Kurtlar Vadisi dizisi, 86 bölüm Show TV'de yayınlandıktan sonra 11 bölüm için Kanal D ile el sıkışmıştı. Yapımcı firma Pana Film, bu transfer ile haftalık 350 bin YTL olan ücretini 430 bin YTL'ye yükseltmişti. Her iki taraf da başka bir transfer ücretinin söz konusu olmadığını söylemişti. 11 bölüm sonra dizi bitti ve Kurtlar'ın macerası beyazperdeye taşındı. Pana Film başta dizinin devam etmeyeceğini söylese de reyting rekortmeni yapımın Eylül ayında ekranlara yeniden döneceği bir süredir dillendiriliyordu. Bu iddialara bir yenisi daha eklendi. Söylenenlere göre Pana Film, diziye devam edecek. Üstelik yeni bölümlerin yayını için tekrar Show TV ile masaya oturuldu. Taraflar prensipte anlaştı, ilk etapta 13 bölüm için el sıkışan Pana Film, dizinin yeni bölümlerinin senaryo hazırlığına da başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin