resim yok
22 Ocak 2012 - 00:00

 

Kadınlar tüm erkekleri bu filmi izlemeye davet ediyor.
 
'Bütün erkeklerin aklı başına gelmesi için izlemesi lazım.' Bu yorum kadına şiddeti mizahi bir dille ele alan "Kurtuluş Son Durak" filmi için.
 
Ancak yorumu yapan bir kadın değil erkek. 6 Ocak'ta vizyona giren film seyircilerden güzel tepkiler alırken özellikle erkek izleyicilerin tepkileri dikkat çekti. "Bizim de izlerken kendimize pay çıkarmamız gerekiyor", "Filmi bütün erkekler izlesin" gibi yorum yapan erkekler de filme yoğun ilgi gösterdi. Vizyona girdiği ilk hafta gişede 2. olan Kurtuluş Son Durak 333.765 izleyiciyle toplamda bu yılın en çok izlenen filmi.
 
KURTULUŞ SON DURAK'IN KONUSU;
 
Sıradan bir mahallenin, sıradan kadınları mahalleye yeni taşınan psikolog Eylem'e (Belçim Erdoğan), terk edilmesinin acısını unutturmak amacıyla bir bir kapısını çalar. Ancak Eylem ile tanışan kadınlar için, artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz ve onlara dünyayı dar eden erkekler için de!
 
Hayatını yatalak babasına adamış Vartanuş (Demet Akbağ), mafya babası sevgilisinin metresliğinden, eşi olmaya asla geçemeyeceğini anlayan Goncagül (Nihal Yalçın), çocuklarına ilişmediği sürece günlük koca dayaklarına alışmış Gülnur (Ayten Soykök) ve annesinin yediği her tokadı kendi ruhuna da yiyen kızı Tülay (Damla Sönmez), hayatı pembe görmeye çalışan kuafor Füsun (Asuman Dabak).
 
Kahramanların tek sarsılmaz ilkesi ?Biz her türlü şiddete karşıyız!?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin