Kutsi bu kez türkü albümü çıkardı!

Şarkıcı Kutsi bu kez akustik albümünde türkü söyledi. "Kutsi Türküler (Akustik)" albümü 15 Aralık'tan itibaren tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Berfin Sengil
14 Aralık 2023 - 14:37
Magazin

En sevilen şarkılarından oluşan “Kutsi En İyiler (Akustik)” albümüyle beğeni yağmuruna tutulan ünlü şarkıcı Kutsi, ikinci akustik albümüyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu kez farklı bir konseptle müzikseverlere sürpriz yapan Kutsi, “Kutsi Türküler (Akustik)” isimli çalışmasıyla geçmişten bugüne uzanan 10 özel türküyü akustik versiyonuyla yeniden seslendirdi.

Bestelenmelerinin üzerinden yıllar geçse de yeni nesillerin de kalbine dokunacak olan albümde “Çanakkale Türküsü”, “Sarı Gelin”, “Odam Kireç Tutmuyor” gibi en nadide eserler Kutsiyle yeniden hayat bulacak. İz bırakan birbirinden değerli türkülerin akustik tarzla buluştuğu bu çalışmada kahramanlık türkülerinden özleme, gurbetten yürek burkan hikayelerine Türk müziğinin mirası olan türküler yaşatılacak.

Kutsi’nin “Kutsi Türküler (Akustik)” albümü 15 Aralık’tan itibaren tüm dijital platformlar ve Poll Production YouTube kanalında yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin