resim yok
21 Mayıs 2013 - 00:00

atv ekranlarında Cuma günleri yayınlanan Huzur Sokağı dizisinin yıldız isimlerinden Kutsi, 97.6 Radyo Müzik stüdyolarında Şafak Karaman’ın konuğu oldu.
 

Sevenlerine müjde!


Müzikal yaşamına dair açıklamalar yapan sanatçı, bu yaz ‘Yaz Günü’ isimli şarkısını üç ayrı dilde düzenleyerek sevenleri ile buluşturacağının müjdesini verdi.

''İspanyolca ve İngilizce single hazırlıyorum''

Önümüzdeki yaz yeni bir projeye imza atacak olan Kutsi, dünyaya açılmaya hazırlanıyor.

Bilmem Anlatabildim mi? albümümünün repertuarından ‘’Yaz Günü’’ isimli şarkısını çıkarttığını ve yeni bir düzenleme ile sevenleri ile buluşturacağını ifade eden Kutsi, konuya dair şu açıklamada bulundu; ‘

''Bilmem Anlatabildim mi? albümün repertuarında ‘Yaz Günü’ isimli bir şarkım yer alıyordu. Albümün sound’undan çok başka olduğu için onu repertuardan çıkarttım. Şu an şarkının İngilizce ve İspanyolca versiyonlarının hazırlığı içerisindeyiz. Bu yaz üç ayrı dilde single olarak çıkartmayı planlıyorum.’’

 

Uluslararası düşünüyor

Şafak Karaman’ın; ‘’Neden Türkiye’de böyle bir şey yapıyorsun, uluslararası alanda bir beklentin mi var?’’ sorusunun üzerine ise:

‘’Olabilir de. Benim için şarkının sound’u çok özel. İspanyolca ve İngilizce’ye çok uygun bir kompozisyon. Dolayısıyla şarkının o dillerde duyulmasını istedim.’’ şeklinde cevap verdi.

[reklam]

Demiratar ile aşk dedikoduları...

Kutsi, rol aldığı ‘‘Huzur Sokağı’’ isimli dizideki rol arkadaşı Selin Demiratar ile adının aşk dedikodularına karışmasına şu şekilde açıklık getirdi:

''Ben böyle şeyler yazdıkları zaman çok sinirleniyorum. Ben evli ve aile babasıyım. Neden böyle bir şeye dokunuyorlar, neden böyle bir konu üzerinde duruyorlar, başka konu mu yok? Yani bizim yaptığımız iş, sadece böyle konulara mı maruz kalmak zorunda?

 

Ben bir duruş sergiliyorum, bir hedef belirledim, işimde gücümde yoğun bir tempoda çalışıyorum. Böyle şeyler yazdıkları zaman gülüp geçiyorum...''

 

Dizinin yeni bölüm fragmanı

 

 

GEÇEN HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ (13-19 MAYIS)! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin