resim yok
05 Ekim 2011 - 00:00

 

Yeşilçam'ın başarılı oyuncusu Kuzey Vargın'dan çarpıcı iddia.
Yeşilçam'ın başarılı oyuncusu Kuzey Vargın, 'Kuzey Güney' dizisini kendisinin yazdığını söyledi ve ekledi: Yıllarca cezaevinde yattım. Bu projeyi de hayatımı anlattığı için yazdım ama onu çaldılar!
 
Türk sinemasının başarılı oyuncusu Kuzey Vargın, projesinin çalındığını belirtti. Vargın ayrıca, Kadir İnanır ve Serdar Gökhan için de ağır sözler söyledi. Beyazgazete. com'dan Muammer Yaşar'a konuşan oyuncu, şunları anlattı:
 
Yıllarca cezaevinde yattım. Ve birçok proje hazırladım. 'Kuzey Güney' projesini de kendi hayatımı konu aldığı için yazdım. Ancak hayatımı benden çaldılar. Emeğinizin çalınması bir sanatçıya vurulan en büyük darbedir.
 
BARİ ROL VERİN!
Hadi çaldınız nezaketen de olsa beni arayın, "Kuzey Bey, gel bu filmde rol al" deyin ya da rızamı alın. Bu sanat hırsızlıkları ile kimse bir yere varamaz.
Kadir İnanır sanki ülkemizin olmazsa olmazı! O olmazsa sinema ölür ya da onsuz galalar, davetler olmaz havası yaşatılıyor.
Birileri çıkıp bana açıklasın, bu Kadir sinema adına hangi buluşu gerçekleştirdi?
Türk sinemasında o kadar çok kıymetli sanatçı var ki Kadir İnanır'ı cebinden çıkarır, zar yaparlar!
 
ÖDÜL ALAMADIK
Bana Kadir İnanır'ı sorarsanız Kadir, sette çalışanları döver, gazetecilere küfür eder... Saygısız, seviyesiz bir adam. Onu bu kadar yüceltenlere kızıyorum.
Biz 50 yıldan beri dünyanın her yerinde film çekip sinemaya birçok eser kazandırdık. Ama hâlâ bir festivalden 'Onur Ödülü' almadık.
Serdar Gökhan ise aynı hamurdan yoğrulmuş. Ona sorun kimin nelerini aldığını anlatsın. O anlatmazsa ben anlatırım kimleri kandırdığını.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin