resim yok
06 Mayıs 2013 - 00:00

Kanal D'de Haziran ayında eğlenceli bir genel kültür yarışması başlıyor.

"Tuhaf Taksi" isimli yarışmayı ilginç keşfedilme öyküsü olan Kuzey Güney dizisinde Taksici Yunus'u canlandıran Abdurrahman Yunusoğlu sunacak.

YUNUS'UN İLGİNÇ KEŞFEDİLME HİKAYESİ

Kuzey Güneyin taksicisi Abdurrahman Yunusoğlu ilk olarak oyuncu Fırat Çelik'in dikkati çekiyor.  Oyuncu Fırat Çelik, bir gün Yunus'un taksisine biniyor ve Yunus'un renkli kişiliği oldukça ilgisini çekiyor. Yunus'la yaptığı konuşmayı cep telefonuyla çekip senarist Ece Yörenç'e izletiyor.

Ece Yörenç, bu renkli taksiciyi "Kuzey Güney"de bir bölüm oynatmaya karar veriyor. Ancak Yunus o kadar çok seviliyor ki, rolü uzatılıyor. Bu sırada "Şanslı Masa" programının yapımcısı Fırat Parlak'ın yeni yarışması için sunucu aradığını öğrenen Ece Yörenç, Yunus'u öneriyor.

Daha önce 4 kişiyle demo çeken Parlak, Yunus'un performansını beğenince "Tuhaf Taksi" yarışmasını ona sundurmaya karar veriyor. Yarışma için Kanal D ile el sıkışan Parlak, hazırlıklara başladı.
[reklam]
TAKSİDE BİLGİ YARIŞMASI!

60 dakika sürecek olan programda Yunus, taksisine aldığı ve yarışmayı kabul eden müşterilere genel kültür soruları soracak. Soruları bilemediğinde kendi üslübuyla espri yapacak.

Eğer yarışmacı joker hakkını kullanmak istiyorsa, camdan kafasını uzatıp yoldaki vatandaşlardan yardım alacak. Soruların tamamını bilirse yarışmacı, hem gideceği yere kadar bırakılacak, hem de 5 bin TL kazanacak.

Renkli anların yaşanacağı yarışmada mesela Yunus. Yarışmacıya "Bana 5 Karadenizli bulabilir misin?" diye soracak. Taksiden inecek olan yarışmacı sokaktan 5 Karadenizli bulup getirmeye çalışacak.

 

Kuzey Güney'de bu hafta!

 

Kanal D'de yayınlanan Kuzey Güney dizisinde silahını çeken Güney'in ne yapacağı merak konusu!.. Geçen bölümde, Şeref ile Demet’in nişanına gelen Kuzey, kapının önünde Cemre ile öpüşürken Güney de onları izliyordu. Bu sahneyi kabullenemeyen Güney silahını çekmişti... Dizinin yeni bölüm fragmanında ise; Güney Kuzey'e 'sen benim her şeyimi elimden aldın' diyor..

 

 

KUZEY GÜNEY 73. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

 

KUZEY GÜNEY'DE GÜNEY'İN ÇILGINA DÖNDÜĞÜ AN! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin