Kuzey Güney'in vedası nasıl olacak?

Kanal D ekranlarında soluksuz izlenen Kuzey Güney 80. final bölümüyle ekrana veda ediyor.

resim yok
26 Haziran 2013 - 15:22
Magazin

Kanal D ekranlarında soluksuz izlenen Kuzey Güney 80. final bölümüyle ekrana veda ediyor. Merakla beklenen veda gecesi bölümü bugün yayınlanacak.

 

Kuzey damatlığıyla, Cemre gelinliğiyle görülürken final sahnesinde süpriz yaşanacak.

Kuzey, Güney'in eski nişanlısıyla evlenme aşamasındayken çocukluğu, kardeşiyle geçirdiği yılları gözünün önünden geçti. Geçmişi tiyatro perdesi gibi aralandı. Final yapacak olan fenomen dizide, Cemre ve Kuzey kavuşabilecek mi? Büyük merak konusu.

 

Final heyecanı

Kuzey Güney dizisinde final heyecanı yaşanıyor. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı dizi 80. bölümüyle final yapıyor. Kuzey Güney final bölümü bu akşam ekranlarda olacak...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Güney final bölümü bu akşam 20.00'da ekranlara gelecek.

 

Sorular...

Dizinin final bölümüne Kuzey ve Cemre'nin düğün töreni damga vuracak. İki sevgili gerçekten kavuşabilecek mi? Güney, Kuzey ve Cemre'den nasıl bir intikam alacak.

Tüm bu soruların cevabı 26 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak Kuzey Güney final bölümünde yer alacak.

80. bölümde neler yaşanacak?

Kuzey Güney'in final bölümünde Güney çaresizce Kuzey'i öldürmek için plan yapacak. Kuzey Güney'in Ferhat'ı öldürdüğünü öğrenecek. Deniz tüm durumu Kuzey'e anlatacak.
[reklam]
Cemre ise tedirgin olarak Kuzey'in elinde gideceği için önlemler alacak. Şeref Komser, Güney'i durdurmak için düğünde Güney'i bekleyecek.


Geçen bölümde neler yaşanmıştı?

Kuzey Güney dizisinin son bölümünde yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, daha önceki bölümlerde söylediği türkülere bir yenisini daha ekledi. Kuzey Güney'in 79. bölümüne Kuzey'in söylediği Karadeniz türküsü damga vurdu.

Kanal D’de yayınlanan Kuzey Güney dizisinin son bölümünde yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yine bağlamasını eline aldı  ve türkü söyledi. Ateş başında, Kuzey’in Cemre'nin gözlerinin içine bakarak okuduğu "Beni seni sevdiğimi" türküsü ise izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
 

 

KUZEY GÜNEY FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin