resim yok
06 Aralık 2011 - 00:00

 

Kuzey Güney’ dizisindeki ‘Simay’ karakteriyle adından söz ettiren Hazar Ergüçlü, aklını iyi oyuncu olmaya fena halde takmış. Kariyerine dair en büyük hayaliyse “Bir sinema filmi daha”
Tempo dergisine konuşan Hazar Ergüçlü, sinema ve televizyona giriş hikayesini anlattı. Kıbrıslı oyuncu, geçen yıl Haliç Üniversitesi Konservatuar Bölümü’nü kazanınca, İstanbul’da yaşamaya başladı. Televizyona girişi, çok hızlı oldu. İlk deneyiminin Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Kuzey Güney’ olmasına kendisi de şaşırıyor: “Kıvanç Tatlıtuğ’la oynamak değil, orada olmak heyecan verici. Bu, benim işim.” Sevişme sahnesini eleştirenlereyse şöyle cevap veriyor: “Ne yapacaktım? Bu da oyunculuğun bir parçası.” 
Sahneye ilk kez 2008’de Lefkoşa Devlet Tiyatrosu’nda çıktı. 2010 yapımı ‘Gölgeler ve Suretler’ filmi için Kıbrıs’ta oyuncu arayan Derviş Zaim’in son durağı, bu tiyatro oldu, şanslı kişi de kendisi. O günlerini, “Bir süre nerede olduğumu anlayamadım. İlk günlerde resmen afalladım” diye anlatıyor.  Kendini izlerken, bir türlü “Budur” diyemiyor ama beğendiği bir özelliği var, ekrandaki doğal hali. “Bu kadar hızlı yükselmemde, payı büyük” diyor. Babası, Kıbrıs Gazetesi’nin eski genel yayın yönetmeni, artık emekliliğinin tadını çıkarıyor. Annesiyse özel bir kanalda program yapımcısı. Aklını iyi oyuncu olmaya fena halde takmış. Hayalini sorduğumuzda tek cümle çıkıyor ağzından: “Bir sinema filmi daha...”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin