resim yok
25 Nisan 2012 - 00:00

 

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, rol aldığı Lale Devri dizisinin neden başta tutmayıp da şimdi çok sevilen bir dizi olduğunu anlattı.
 
Sevilen dizi Lele Devri'nin yakışıklı oyuncusu Tolgahan Sayışman, rol arkadaşı Selen Soyder'in Yer Gök Aşk dizisinden kendisi dizilerine katılmasıyla yükselişe geçtiklerini söyledi.
 
Lale Devri'nin temelini kurararken bir çok yanlışı da beraberinde kurduklarını söyleyen Sayışman, 'Sadece oyuncularda değil, Emina Sandal 'ın çok yanlış olduğunu da düşünmüyorum. Ama daha öncesinde hikaye anlamında... Bizim senaryo ekibimiz de değişti. Güzel bir hikaye ama eksik bir hikayemiz vardı. Prodüksiyonda yanlışıklar vardı. Yanlış yere çok paralar harcandı. Doğru yere doğru para harcamamız gerekiyordu. Senaryomuzu doğru çizmemiz gerekiyordu. Fakat hikaye de çatırdamalar başladı. Özellikle başrol oyuncumuz Emina'yla bir yol ayrımına girdik. Sonrası da çok ciddi bir tesadüf. Yer Gök Aşk'ın başrol oyuncusu Selen Soyder'i diziye kattık ve biz eksik olan hikayemizi Toprak karakteriyle en iyi şekilde doldurduk. Onun gelişiyle de bizim dizi yükselişe geçti' şeklinde konuştu
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin