resim yok
15 Mayıs 2012 - 00:00

 

Başrollerinde Tolgahan Sayışman,  Serenay Sarıkaya,  Selen Soyder, Hatice Aslan,  Kenan Bal,  Gül Onat gibi çok önemli isimlerin olduğu Lale Devri ‘nde büyük bir şok yaşanıyor..
 
Lale Devri ilk olarak yayın hayatına Show Tv ‘de başlamış ve aldığı düşük reytingler üzerine yollar ayrılmıştı. Daha sonra Fox Tv’ye transfer olan dizi başrol oyuncularından Emina Sandal ‘ın ayrılması ve düşük izlenme oranlarıyla yayın hayatına devam ederken büyük bir sürpriz yaşanmıştı.
 
Yer Gök Aşk dizisiyle büyük beğeni toplayan genç oyuncu Selen Soyder, dizideki karakteriyle birlikte Lale Devri’ne transfer oldu. Sihirli bir değnek değmişcesine reytingler artmaya başladı ve Lale Devri cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi konumuna geldi. Bu başarısını da bu sene sürdürdü.
 
Önümüzdeki yıl devam edeceği konuşulan diziden bugün şok bir haber geldi ve başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman diziden ayrıldığını twitter hesabından açıkladı.
İşte o tweetler:
 
Bu sabah cekmis oldugum bir sahne ile Lale Devri bitmistir benim icin.Yapimcimiza yonetmenimize kanalimiza senaristlerimize ve emegi gecen herbir birime ayri ayri tesekkur ederim.Ama en cokta karda yagmurda camurda yaz sicaginin ortasinda kisin sogugunda saatin kac olduguna aldiris etmeden….Hicbir olumsuz sarti onemsemeden yuregini ortaya koyarak rolunun hakkini veren tum oyuncu arkadaslarima ve buyuklerime tesekkur ederim.
 
Bu gelişme sonrası Lale Devri dizinin devam edip etmeyeceği ise henüz açıklanmadı.
 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin