resim yok
13 Mayıs 2013 - 00:00

Fox TV'nin sevilen yapımlarından Lale Devri'nin dizi setinde yaşanan tokat gerilimi büyüyor...

Gül Onat görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde rol aldığı Lale Devri dizisinin setinde Kenan Bal'dan tokat yiyen Gül Onat, Selen Soyder'le birlikte önceki akşam Arnavutköy'de bir balık restoranından çıkarken görüntülendi.

 

''Mahkemede konuşacağız''

Kenan Bal'la sette yaşadıkları tartışmayla ilgili konuşmayan Onat, olayın yargıya intikal ettiğini söyledi ve "Mahkemede hesaplaşacağız" dedi.

Bal konuşmuştu

Lale Devri dizisinde rol arkadaşı Gül Onat'a tokat atan Kenal Bal, yaşadıklarını geçtiğimiz günlerde konuk olduğu Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa programında anlatmıştı.

Bal konuşmasını şu sözlerle bitirmişti:

 

''Bu el bir yüze değdiyse onun adı tokattır. Ben kalktım gittim. Sonra oturdum ve düşündüm. Hakkımda ne yazıyorlar bilmiyorum. Dostlarım için bu durum problem değil, onlar beni bilirler. Ama başkalarının beni kötü bilmesini istemem.

 

Yolda biri sıkıştırdı. Ona bir şeyler anlatmaya çalıştım. İnanın ben kendimi savunmaya çalışmıyorum, çünkü tokatın savunulacak bir tarafı yok. Ben sadece ruh halimi anlatmaya çalışıyorum. Ülkenin bütün kadınlarından özür diliyorum.''
[reklam]
Dizinin yeni bölümünde neler olacak?

İşte yeni bölümün kısa özeti: Zümrüt, Necip’in çocukları almak için blöf yaptığını düşünür. Necip ise ne kadar ciddi olduğunu göstermek için Kerem’le konuşmaya kalkar!

Çocuklarına kavuşan Çınar ve Toprak çok mutlu olurlar! Bütün aile rahat bir nefes alırken, İkbal’in içindeki şüphe dağılmamıştır. Necip’in Zümrüt’e karşı hala zaafı olduğunu düşünen İkbal, Necip’i gözlemlemeye başlar. Zümrüt’ün sağlığı için endişelenen Kerem, Necip’ten  boşanmayı ertelemesini rica eder.

Mahkemede Necip’in Zümrüt için söyledikleri İkbal’i çok öfkelendirecektir! Soluğu Çınar’ın yanında alan İkbal, Zümrüt’ün canını yakmaya kararlıdır! Kerem, düğün hazırlıklarını, ailesi olarak kabul ettiği Çınar ve Toprak’la yapar. Herkesin sırt çevirdiği Zümrüt ise düğüne davetli değildir.

 

 

LALE DEVRİ SETİNDE YAŞANANLAR İLK AĞIZDAN DOĞRULANDI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin