resim yok
15 Haziran 2011 - 00:00

 

Lale Devri dizisi geçen cumartesi sezon finalini yaptı. Yeni sezona kadar da yok. Ancak oyuncuları sayesinde daha çok konuşulacağa benziyor. Nedeni de, iki kadın başrol oyuncusu Selen Soyder ile Serenay Sarıkaya’nın sette hiç konuşmadığı haberleri...

 

Diziler arası transfer

Sezon başında “Yer Gök Aşk” dizisinde Toprak karakterini canlandıran Selen Soyder, yapımcı Şükrü Avşar’ın isteğiyle Türk dizilerinde bir ilke imza atarak aynı karakterle “Lale Devri”ne geçiş yaptı. Dibe vuran reytingler patladı, hatta dizi gün birincisi çıktı. Ancak setten gelen haberlere göre, dizinin diğer başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya, Soyder’in reytingleri artırdığı için el üstünde tutulmasından ve daha öne çıkmasından mutsuz oldu.
 
‘Selen manevi kızım’
Dizinin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman ile yaşadığı 1 yıllık ilişki de biten Sarıkaya, en çok da yapımcı Şükrü Avşar’ın “Selen manevi kızım. Onun çok ciddi bir reytingi var” sözünü duyunca küplere binmiş.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin