Law & Order: SVU'nun 15. sezonu için anlaşılan yıldız oyuncu kim?

NBC'nin uzun soluklu yapımları arasında yer alan Law & Order: SVU, 1geride bıraktığımız haftayla birlikte 14. sezonunu da geride bıraktı.

resim yok
27 Mayıs 2013 - 15:47
Magazin

NBC'nin uzun soluklu yapımları arasında yer alan Law & Order: SVU, geride bıraktığımız haftayla birlikte 14. sezonunu da geride bıraktı.

 

Geçtiğimiz aylarda yeni sezon onayını resmi olarak alan dizinin 15. sezon çekimleri başlamadan önce oyuncu kadrosuyla görüşmeler sürüyor.

 

Hargitay anlaştı!


1999 senesinden bu yana 319 bölüm boyunca güçlü bir karaktere ve empati kurabilen bir yapıya sahip olup, üzerinde çalışmış olduğu davalara geçmişinden gelen travmatik bir olay sebebiyle duygusal açılardan da yaklaşmakta olan dedektif Olivia Benson karakterini canlandıran Mariska Hargitay, Law & Order: Special Victims Unit yapımcılarıyla yeni bir sözleşmeye imza attı.

Bu anlaşmaya göre, Hargitay'ı dizinin yeni sezonunda da izlemeye devam edeceğiz.

 

Twitter hesabından duyurdu


49 yaşındaki aktris bu müjdeli haberi twitter hesabından takipçileriyle paylaştı ve anlaşmanın resmiyet kazandığını duyurdu.

 

 

Alacağı ücret belli mi?

Bir önceki sezon bölüm başına yaklaşık olarak $500,000 (£310,350) gibi bir ücret kazanmakta olan aktrisin NBC ile yeni sezon anlaşma detayları ve rakamları konusunda şu ana kadar açığa çıkan bir bilgi mevcut değil.

Hargitay'ın Forbes Dergisi'nin her sene güncellenmiş olduğu televizyonda en çok kazanan kadın oyuncular sıralamasında üst sıralara oynadığını da hatırlatalım.

 

Yeni sezon çekimleri ne zaman başlıyor?

Televizyon tarihin en çok seyredilen polisiye dizilerinden olan ve New York Polis Departmanı'nın usta dedektiflerinin dünyanın en kozmopolit şehrinde suçluların peşine düştüğü Law & Order: Special Victims Unit'in 15. sezon bölümlerinin çekimleri yakın bir zamanda başlayacak. Dizinin yeni sezonu sonbahar döneminde ekranlarda olacak.

Law & Order: SVU, 14. sezonunu 18-49 yetişkin yaş aralığında elde ettiği 1.7 reyting oranı ve bölüm başına 6.40 milyon toplam izleyici ortalamalarıyla kapattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin