Let the Right One In televizyon dizisi oluyor!

TNT tarafından İsveçli yazar John Ajvide Lindqvist'in çok satan romanından uyarlanacak Let the Right One In dizi projesi için pilot bölüm siparişi verildi.

Volkan Küçükel
30 Ağustos 2016 - 22:51
Magazin

Korku-gerilim filmlerine ilgi gösterenlerin çok iyi bildiği Let the Right One In'i televizyon dizisi formatında izlemek istermiydiniz?

TNT tarafından İsveçli yazar John Ajvide Lindqvist'in çok satan romanından uyarlanacak Let the Right One In dizi projesi için pilot bölüm siparişi verildi.

HİKAYESİ

Let the Right One In'in hikayesi sınıf arkadaşları tarafından küçük görülen ve eziyet gören genç bir çocuğun teselliyi kendi yaşına yakın gözüken karizmatik bir kadın vampirin dostluğunda bulması üzerine şekilleniyor. Vampir kızın kasabaya yerleşmesinin ardından başlayan gizemli cinayetler ile ise işler karmaşık bir hal alıyor.

Lindqvist'in Let the Right One In isimli eserinin 2008 senesinde İsveç'te aynı isimli uluslararası ödüller kazanmış bir sinema filmi de yapılmıştı.

TNT için çekilecek pilot bölüm orijinal romandan esinlenerek televizyon ekranlarına uyarlanacak.

16-08/30/let-the-right-one-in-2.jpg

EKİPTE KİMLER VAR?

Criminal Minds ve Teen Wolf yaratıcısı Jeff Davis'in senaryosunu kaleme aldığı projenin yapımcı kadrosunda Davis ile birlikte Marty Adelstein (Aquarius, Prison Break, Teen Wolf), Tomorrow Studios'tan Becky Clements (Aquarius, Last Man Standing) ve Hammer Films'ten Simon Oakes (Women In Black, Let Me In) yer alıyor.

Pilot bölümün prodiksiyonu Tomorrow Studios ve Studio T ortaklığında gerçekleştiriliyor.

Yeni dizi projeleriyle ilgili konuşan TNT kanalından Sarah Aubrey "Let the Right One In; korku, gerilim ve ergenlik çağındaki gençlerin romantizmini unutulmaz ve gerçekten rahatsız edici bir hikayede bütünleştiren bir eser. Jeff, Marty, Becky ve Simon bu zengin hikayeyi yeni bir uyarlamayla hayata geçirecek." ifadelerini kullandı.

Let the Right One In ilk olarak A&E ve A+E Studios'ta geliştirilmeye başlanmış ve proje bu yılın başlarında TNT'ye taşınmıştı.

'Let The Right One In' 2008 film fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin