resim yok
09 Eylül 2012 - 00:00

 

Yıllarca 'Olacak O Kadar' diyereek vatandaşı güldüren Levent Kırca'nın polis-sarhoş tiplemeleri bu kez gerçeğe dönüştü
Sevgilisinin evinde armatör Kahraman Sadıkoğlu ile polise saldıran Levent Kırca, 2 yıl 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Hakkında 2 yıl 20 gün hapis cezası verildiği söylenen Levent Kırca, temyize gidiyor. "Polise asla saldırmadım, niye saldırayım, manyak mıyım, sadece haciz avukatıyla tartıştım, öpüşelim barışalım teklifimi kabul etmedi, şikayetçi olmuş" dedi
Ünlü tiyatrocu Levent Kırca iş adamı Kahraman Sadıkoğlu'yla birlikte hayat arkadaşı Aslı Çetiner'in evine gelen haciz avukatı ve polislere saldırdığı iddiasıyla hapis cezası aldığı şeklinde çıkan haberlere itiraz etti. Levent Kırca dava sonucu böyle bir ceza aldıklarını ve temyize gittiklerini vurguladıktan sonra, davada da kendisine yöneltilen suçun polislere değil avukatlara saldırı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Ben devletin polisine niye saldırayım. Manyak mıyım. Orada çilingir gelene kadar polislerle bahçede sohbet edip salıncakta birbirimizi salladık. Haciz nedeni benim kız arakadaşımın borcu yüzünden değildi. Akrabasının borcuymuş. Başkasının borcu nedeniyle yapılacaktı. Bu nedenle avukatla aramızda bir münakaşa oldu. Ben de 'şimdi götürdüklerinizi iki gün sonra getireceksiniz o yüzden yapmayın' dedim. Bunun üzerine tartıştık. Nitekim. götürdükleri koltuklar ve diğer eşyalar iki gün sonra geri geldi. Çünkü borç o evin sahibinin borcu değildi. Sonuçta avukat şikayetçi oldu. Oysa ben tartışmanın ardından avukata orada 'öpüşelim barışalım' teklifi yaptım, kabul etmedi. Mahkemede de konuşuldu barışma teklifim. Sonuçta bir kavga, fiili saldırı filan yokken böyle bir şey çıkmış. Ancak tabi ki itiraz ettik. Düzeltileceğine eminim. Ben 62 yaşında kalp rahatsızlığı olan bir adamım. Genç bir adama niye saldırayım, hem bana ne borç bana ait değil ki. Sonuçta çıkan haberler doğru değil. İki gün sonra basın toplantısıyla doğruları açıklayacağım."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin