resim yok
11 Nisan 2012 - 00:00

 

Televizyon eleştirmenlerinin işi biraz da havayı koklamaktır bana göre. Öyle ya, artık her izleyici bir eleştirmen kadar titizleniyor izlediği şeye. Dolayısıyla “Şöyle hata yaptılar, böyle suyunu çıkardılar” diye notlar düşmenin sevimli bir yanı yok. Neyse. “Leyla ile Mecnun” iki sezondur TRT ekranının gözbebeklerinden biri. Kamu ekranı diğer kanalların alamadığı riski alıp kendi içinde bir hayli muhalefet gösteren bir diziyi ekranda tuttular, arkasında durdular. Ve sonuç olarak ortaya kült olmuş bir iş çıktı.
 
Üstelik tek başına komedi de değil, bazı sahneleriyle (önceki gün İskender Baba’nın oğlu Mecnun’un doğumunu anlattığı sahne de dahil) benim diyen drama işlerine de taş çıkarıyor. Açıkçası neresinden bakarsanız bakın işler yolunda “Leyla ile Mecnun” için. Ama... İşte burası önemli. Dizinin sosyal medyadaki sözcülüğünü üstlenen Ahmet Mümtaz Taylan ve senarist Burak Aksak’ın o mecralarda düştüğü notları dikkatli okuyanlar anlıyor ki, bu dizi sezon sonu “hoşçakal” diyecek izleyicisine.
 
Mesut Yar

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin