resim yok
27 Mart 2013 - 00:00

Hangi diziler o listede?

 

Leyla ile Mecnun dizisi, tüm zamanların en beğenilen dizileri arasında yer alan tek Türk dizisi oldu.

Leyla ile Mecnun'un büyük başarısı

Dünyadaki sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgileri paylaşan internet sitesi IMDb tüm zamanların en çok beğenilen TV dizilerini seçti.

 

Listenin ilk sırasında BBC yapımı bir belgesel dizisi olan Planet Earth, ikinci sırasında ise The Wire yer aldı. 2 Haziran 2002'de başlanan dizi beş sezonun ardından 9 Mart 2008'de sona erdi.

LİSTEDE TEK TÜRK DİZİSİ VAR

Eflatun Film tarafından yapılıp TRT 1'de yayınlanan absürd komedi türündeki Leyla ile Mecnun ise listeye giren tek Türk dizisi oldu.

Listede kendine yer bulan diğer diziler ise şöyle:

 

Game of Thrones, Breaking Bad, Life, Arrested Development, Sherlock, The Sopranos, Firefly, The Twilight Zone, Dexter, Monty Python's Flying Circus, Avatar: The Last Airbender, Freaks and Geeks, House of Cards, Twin Peaks, Cowboy Bebop, Death Note.

 

 

Leyla ile Mecnun - Hasret Rüzgarları (Müslüm Gürses / Klip) izlemek için tıkla

 

 Leyla ile Mecnun - Eksik Bir Şey (Enstrümantal) dinlemek için tıkla

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin