resim yok
06 Kasım 2011 - 00:00

 

TRT'nin sevilen dizisi Leyla ile Mecnun'un kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.
 
Güler Ökten, Leyla ile Mecnun'un kadrosuna dahil oldu. Usta oyuncu, dizide Zeynep Çamcı'nın canlandırdığı Sedef karakterinin anneannesi rolüyle ekranlarda olacak. En son Yaprak Dökümü dizisinde izlediğimiz Güler Ökten, Eflatun Film'in 18 Kasım'da vizyona girecek "Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi" filminde de "Kamuran Hanım" karakterini canlandırdı.
 
Dizinin yeni bölümünde; Leyla'nın ölümünün ardından 1 sene geçmiştir. Bu geçen bir yıllık süre içinde Mecnun kimseyle tek kelime konuşmamıştır; taa ki Benjamin gelip Mecnun'a geçmişe gidebileceğinden bahsedene kadar. Bunun üzerine Mecnun tüm işleri düzeltmek umuduyla geçmişe gitmeye karar verir. Sonra da İsmail abi'nin deyişiyle olaylar? olaylar?
 
Eflatun Film'in yapımcısı olduğu, Yüksel Aksu'nun yönetmenliğini yaptığı Leyla ile Mecnun'un oyuncu kadrosunda; Ali Atay, Zeynep Çamcı, Müge Boz, Ahmet Mümtaz Taylan, Köksal Engür, Güler Ökten, İşdar Gökseven, Ayşe Selen, Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin, Osman Sonant , Mehmet Usta ve Berk Sarıbay yer alıyor. Leyla ile Mecnun pazartesi akşamı TRT1'de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin