resim yok
08 Eylül 2012 - 00:00

 

TRT 1’in dizisi “Leyla ile Mecnun”un yeni Leyla’sı Melis Birkan’ın nasıl bir karakteri oynayacağı merak konusuydu.
 
İlk sezonda sette yaşanan dayak olayı nedeniyle kadrodan ayrılan Ezgi Asaroğlu’nun ardından senaryoya dahil olan yeni Leyla, seyirciyi şaşırtacak. Menajeri Özlem Durak’ın bir süre konuşma yasağı koyduğu Birkan, önümüzdeki hafta kadroya katılacak.
 
Annesini genç yaşta kaybedince babasıyla beraber büyüyen dizinin yeni Leyla’sı, İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Kendisine ait bir organizasyon şirketi olan ve küçükken babasının oto lastik dükkanında çıraklık bile yapan yeni Leyla, esnaf kültürü ve mahalle jargonunu iyi bilen, açık sözlü bir karakterle seyirci karşısına çıkacak. Leyla babasını canlandıran Atilla Şendil ve babasının çırağı Hidayet’e hayat veren Mehmet Ercan’la mahalleye gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin