Magazin camiasının sevilen isimleri ne açıklama yaptı?

Ünlü isimler önceki gün AVM'de görüntülendi...

Pınar Alçiçek
24 Ağustos 2023 - 10:14
Magazin

ESRA EROL

23-08/24/esra-erol.JPG

SEZON ÖNCESİ ALIŞVERİŞ

Ekranların güzel ve başarılı sunucusu Esra Erol, önceki gün AVM'de görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan güzel sunucu, bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Her gün ekranlarda olan Erol, yeni sezon öncesi kısa bir alışverişe çıktığını ve bu hafta yapılan provaların ardından haftaya programının başladığını dile getirdi. 

EMİNE ÜN

23-08/24/emine-un.JPG

TEK BAŞINA ALIŞVERİŞ

Oyuncu Emine Ün, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına alışverişe çıkan Ün, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Tarzı, fit görünümü ve makyajsız doğal güzelliği ile göz kamaştıran Emine Ün, okuduğu dizi senaryolarının olduğunu ve bu sırada reklam çekimlerine devam ettiğini söyledi. Güzel oyuncu, objektiflere poz verdikten sonra alışveriş turuna kaldığı yerden devam etti.

MELEK MOSSO

23-08/24/melek-mosso-1.JPG

DÜĞÜN TELAŞI BAŞLADI

Sahnelerin başarılı ismi, güzel şarkıcı Melek Mosso önceki gün ailesi ile birlikte AVM'de objektiflere yansıdı. Düğün hazırlığı için ailecek çıktığı alışveriş turunda görüntülenen Mosso'nun keyifli halleri ve mutluluğu ise dikkatlerden kaçmadı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyerek ailesi ile poz veren güzel şarkıcı; "Ailemle alışverişe geldik, düğün alışveriş yapıyoruz çok ve  heyecanlıyım” dedikten sonra yanına gelen hayranları da kırmayarak onlarla  fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

EDWINA SPONZA

23-08/24/edwina-sponza-2.JPG

HEDİYE ALIŞVERİŞİ

Bir döneme damga vuran eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan sosyetik güzel Edwina Sponza, önceki gün AVM'de görüntülendi. Alışverişini tamamlamış ve hızlı adımlarla yürürken objektiflere takılan Sponza, arkadaşına hediye almaya geldiğini belirterek yine hızla uzaklaştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin