resim yok
16 Şubat 2011 - 00:00

Serkan Altunorak Ahu Yağtu, Hande Soral Alican Yücesoy, Berksan Özlem Yılmaz, Evrim Akın da ayrılanlar kervanında

 

1- Serkan Altunorak Ahu Yağtu
Yayından kalkan Şüphe'de canlandırdığı Tarık rolüyle isminden söz ettiren Serkan Altunorak ve Aşk ve Ceza'nın Ahu Yağtu’sunun ilişkileri kısa sürdü. Arkadaşı Cansu Dere’nin eski sevgilisi Cem Yılmaz ile sarmaş dolaş görüntülendikten 2 gün sonra Serkan Altunorak ile elele kameralara yansıyan Ahu Yağtu, 3 aylık ilişkilerine noktayı koydu.

2- Hande Soral Alican Yücesoy
1 ay sonra ekrana veda edecek olan Küçük Kadınlar'ın Armi’si Hande Soral, sevgilisi Alican Yücesoy’dan ayrıldı. Oyuncu bir arkadaşları vasıtası ile tanışan Hande Soral ve Alican Yücesoy çifti geçtiğimiz aylarda aşkını itiraf etmişti. Ancak ikilinin beraberliği fazla uzun sürmedi ve çift yollarını ayırmaya karar verdi.

3- Berksan Özlem Yılmaz
Popçu Berksan ve 3 sene önce Servet Avcısı'nda aşk yaşamaya başladığı Unutulmaz'ın Eda’sı Özlem Yılmaz’ın da üç hafta önce ayrıldıkları ortaya çıktı.

4- Evrim Akın da ayrılanlar kervanında
Evrim Akın’ın da iş adamı sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıktı. Antalyalı iş adamı sevgilisi ile bir süredir nişanlı olan ancak beraber kamera karşısına geçmekten kaçınan Evrim Akın yakın zamanda evleneceklerini de açıklamıştı. Evrim Akın ismini vermediği iş adamı sevgilisinden ayrılma kararı aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin