Masterchef Murat Özdemir'in insanlık dışı hareketine tepkiler çığ gibi büyüdü!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programına katılan ve sergilediği uygunsuz tavırlar nedeniyle diskalifiye edilen Murat Özdemir, yarışmanın ardından da yaptığı uygunsuz davranışlarına bir yenisini ekleyerek evindeki papağana şiddet uyguladığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
18 Aralık 2018 - 09:25
Magazin

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve bir yemek programı olan Masterchef yarışmasında yarışmacı olan Murat Özdemir, uygunsuz ve garip tavırları nedeniyle diskalifiye edilmişti. Yarışmadan ayrıldıktan sonra da dikkat çekme çabasına devam eden Özdemir, yaptığı uygunsuz hareketlere bir yenisini ekledi.

Diskalifiye edildiği yarışmanın ardından, olmayacak hareketlerle adını duyurmaya çalışan Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın sırasında bileklerini kesmiş, daha sonra da dikkat çekmek için olduğunu ve maddi durumunun kötü olduğunu bahane etmişti.

18-12/18/murat-master-1545115380.png

Geçtiğimiz akşam da Masterchef Murat olarak bilinen Murat Özdemir, yine kendi sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Kendisine zarar vererek ya da uygunsuz ifadelerle dikkat çekmeye çalışan Murat Özdemir bu kez bir vahşete imza atarak, evindeki papağana şiddet uyguladı. 

18-12/18/hayvana-si.png

Kısa sürede yayılan bu vahşet içerikli videonun ardından, Özdemir için sosyal medya kullanıcıları Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Twitter adresine çok sayıda şikayette bulundu. Sosyal medya kullanıcılarının da yoğun tepki gösterdiği Murat Özdemir'e lanet mesajları yağdırıldı. 

Eline aldığı papağanın boğazını sıkarak işkence yapan Özdemir'in evinin önü önce hayvanseverler tarafından dolduruldu, ardından da Ortaköy’deki evinde gözaltına alındı. Polislere zorluk çıkartan ve agresif hareketlerini sürdürdüğü özlemlenen Murat Özdemir, “Acunnn” diye bağırdı…

18-12/18/gozalti.png

Polisin papağana el koyduğu ve İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine teslim edeceği öğrenildi. Sanatçı ve hayvan hakları konusundaki duyarlılığıyla bilinen Haluk Levent, papağan ve saldırganla ilgili son bilgileri Twitter hesabından paylaştı.

Haluk Levent'in paylaşımları şöyleydi:

-Az önce karakola getirildi. Savcının gelmesi bekleniyor. Papağan’a talip olduk. Alacağımızı umuyoruz.
-Maalesef ayağı da kırılmış. Az sonra Hayvan Hakları Başkanı da karakolda olacak. Bir şekilde onlar ya da AHBAP’lar bakacak papağana .. Olsun kurtulsun da..
-Son durum; Papağan’a işkence eden şahıs yarın “hayvana işkence” suçuyla adliyeye çıkartılacak. AHBAP platformu olarak biz de şikayetçi olduk. Tarım ve Orman Bakanlığı olaya el attı. Papağan yasa gereği Milli Parklar Müdürlüğü’ne verilecek. Hemen tedaviye başlanacak. Takipçisiyiz!

Cani Murat Özdemir'in paylaştığı vahşet dolu video boyunca Acun Ilıcalı'dan bahsetmesi ve hakaret etmesiyle Acun Ilıcalı'nın da dahil olduğu konuda, Acun Ilıcalı konuyla ilgili olarak Twitter ve Instagram hesabı üzerinden: 

"Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum."

açıklamasını yaptı. 

Soayal medyadan gelen bir diğer yorum çoğunluğu ise televizyon programlarında yer alan kişilerin seçilmesinde yapılan dikkatsizlik ve kişilerin ünlü olma çabasıyla kendini iğrenç yollar üzerinden var etme çabası üzerine oldu. 

Murat Özdemir bir suç makinesi!

18-12/18/murat-ozdemir.png

Muhtemelen hayvana şiddetin "mala zarar verme" üzerinden ve yalnızca para cezasıyla cezalandırılmasına güvenen, sağlıksız bir zihniyet sahibi olan Murat Özdemir'in daha öncesine ait de "aile içi şiddet", "uyuşturucu kullanmak" gibi suçlara da karıştığı söyleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin