MasterChef'te bu hafta kim elendi? 26 Eylül Pazartesi

MasterChef Türkiye’de elenen isim belli oldu!

Gülcan Tarımoğlu
26 Eylül 2022 - 13:49
Magazin

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’de her bölüm nefes kesiyor!

TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor.

Bu haftanın eleme adayları arasında yer alan Çağatay, Burak, Atike, Fatma Nur, Vural ve Görkem hayallerine devam edebilmek için iki aşamalı eleme gecesinde kıyasıya bir mücadele etti.

MasterChef ilk etapta ana ürünün bulgur olduğu yaratıcı bir tabak çıkarmaları eleme adayı olan 6 yarışmacıdan istendi. İkinci etapta ise son üçe kalan isimden Mehmet Şef'in imza tabağı olan Krakeni'yi yapmaları istendi. 

Peki bu hafta MasterChef'e hangi yarışmacı veda etti?

İşte o isim!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin