resim yok
29 Nisan 2010 - 00:00

Harvard'da misafir öğrenci olarak eğitim gören Aysun Kayacı Amerika günlerini anlattı. "Orada bir sürü arkadaş edindim ama flörtüm olmadı. Biraz da o niyetle gittim ama masum döndüm..." Oyuncu Aysun Kayacı eğitimi için altı ay kaldığı ABD'den döner dönmez kendisini işlerine verdi. Kanal D'de yayınlanan Cuma'ya Kalsa'daki başarılı performansıyla dikkat çeken Kayacı önümüzdeki hafta da NTVSpor'da bir spor programı hazırlayıp, sunacak. Yoğun iş temposuna rağmen Yeditepe Üniversitesi'ndeki eğitimini ihmal etmeyen Aysun Kayacı bu sene mezun olmaya hazırlanıyor. Tarih bölümü öğrencisi olan Aysun Kayacı "Mezun olduktan sonra doktora yapamam. Kendime o kadar güvenmiyorum. O kadar zor ki yapabilenleri de uzaylı olarak görüyorum" diyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin