Medcezir dizisine yeni bir isim!

MedCezir dizisine yeni oyuncu!

resim yok
19 Aralık 2014 - 16:15
Magazin

MedCezir dizisine yeni oyuncu!

Star TV'nin sevilen dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor.


Star TV'nin başrollerinde Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay ve Taner Ölmez'in yer aldığı 'MedCezir' dizisine yeni bir karakter katılıyor.

 

AMERİKALI EŞ

Bu akşam yayınlanacak olan bölümde Defne Kayalar'ın canlandırdığı Sedef karakterinin Amerikalı eşi Lance ortaya çıkacak.

Lance karakterini Aksel Üstün canlandıracak.

 

SÜRPRİZ GELİŞMELER

MedCezir'in 19 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümünde ise sürprizler yaşanacak.

Orkun, Yaman hakkındaki gerçeği Mira ile paylaşacak mı? Sibel'in sürpriz bir şekilde ortaya çıkmasıyla Yaman ve Orkun'un konuşması yarım kalır. Bu olaylı geliş, korktukları gibi Yaman ve Mira arasında değil, gruptaki kızlar ve erkekler arasında kriz yaratır. Erkeklerin ilişkilere bakış açıları nedeniyle iki kutba ayrılırlar. Bu ayrılık giderek büyür ve bir savaşa dönüşür. Bu savaş Mert'le Eylül'ün ilişkisinde de bir dönüm noktası olur.[reklam]

Mert ilk defa Eylül'ün olmadığı tarafta yerini alır. Orkun sıcağı sıcağına, Yaman'ın üzerine gitmeye kararlıdır. Ama Mira Yaman'la tekrar arasının bozulmasını göze alamaz ve gerçek ne olursa olsun, bilmek istemediğini söyler. Mira için bu konu kapanmıştır. Öte yandan Nadir Baktıroğlu, Cengiz'e kolayca teslim olmayacaktır.

 

İLK KIVILCIM...

Nadir'in çaktığı kibrit Selim'i ve Yaman'ı da içine alacak kocaman bir yangının ilk kıvılcımı olur. Mira şüphelerinin doğru olduğunu öğrendiğinde Yaman'ı sonsuza kadar kaybetmeye çok yakın olduğundan habersizdir.

MedCezir, 53. bölümüyle 19 Aralık Cuma günü saat 20:30'da Star TV'de…

 

 

ÇAĞATAY ULUSOY'UN SON GÖZDESİNE EV HAPSİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin