resim yok
13 Haziran 2014 - 10:15
Röportaj

''Hayatımız değişti...''

Ecem Akbin, Meriç Aral, Batuhan Ekşi, Ezgi Sözüer, Batuhan Begimgil, Miray Daner...

Star TV'de Cuma akşamlarına damga vuran 'MedCezir' dizisinin genç oyuncuları sezon finali öncesi diziyle değişen hayatlarını anlattı.

 

BATUHAN EKŞİ (DORUK): DİZİDEN ŞÜPHEM OLMADI

Oyunculuğa nasıl başladınız?

Kendimi bildim bileli 'Ben oyunculuk yapacağım' derdim. Olması için verdiğim çaba sırasında kendimi Vahide Perçin'in yanında buldum. Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimim devam ediyor.

Bu diziyle birlikte hayatınız nasıl değişti?

'MedCezir'le birlikte eminim tüm ekip arkadaşlarımın hayatı değişti. Daha önce sadece Batuhan'ken şimdi tanımadığım insanların bile sevdiği, saydığı Batuhan oldum; bu çok gurur verici. Bana gerçekten büyük saygınlık kazandırdı.

Dizinin bu kadar sevileceğini tahmin ediyor muydunuz?

Dizi sektörü biliyorsunuz asla tahmin edilemez şekilde yürüyor. İnanılmaz denen işler bitiyor... Ama 'MedCezir'den hiç şüphem olmadı.

 

BATUHAN BEGİMGİL (BURAK): DÖNÜM NOKTAM MEDCEZİR

Sizin oyunculuk maceranız nasıl başladı?

İnşaat mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisiyim. Oyunculuğa 6 yaşında reklamlarla başladım. Daha önce 'Elde Var Hayat'ta rol almıştım.

'MedCezir'le hayatınız nasıl değişti?

'Burak' benim için bir dönüm noktası oldu diyebilirim. Teklif geldiğinde çok sevindim. Ay Yapım, çoğu oyuncu gibi benim de çalışmayı çok istediğim bir şirketti. Üstüne üstlük bu kadar güzel bir projede, bu kadar kaliteli bir ekiple çalışmak keyifli.

 

ECEM AKBİN (TUĞÇE): ANNEMDEN ETKİLENDİM

Oyunculuğa nasıl  başladınız?

Üniversitede görsel iletişim tasarımı okudum ama aklımda hep sinemayla ilgili bir şeyler yapmak vardı. Oyunculuğa ilgi duymaya başladıktan sonra kendimi bu yönde geliştirdim.

Aydan Şener’in kızı olmak bu kararınızı etkiledi mi?

Farkında olmadan etkilenmiş olabilirim. Küçüklüğümde annem ile birlikte setlere giderdim ancak o dönemde oyunculuk gibi bir isteğim yoktu.

Diziyle hayatınız nasıl değişti?

Dizi sayesinde güzel dostluklarım oldu. Sevdiğim insanlarla, sevdiğim işi yapıyor olmam ayrıca keyif almamı sağlıyor.[reklam]

MERİÇ ARAL (HALE): NEFRET EDECEKLER SANMIŞTIM

Hep oyuncu mu olmak istemiştiniz?

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Hukuk ve Karşılaştırmalı Edebiyat eğitimi aldım ama ne yapacağımı bilemiyordum. 'Sultan' dizisiyle oyunculuğa başladım ve oynamak beni çok mutlu etti.

'MedCezir'de 'Hale' rolüyle çıktınız karşımıza. Sokakta karakterinizle ilgili nasıl tepkiler alıyorsunuz?

İnsanlar bana çok kızar ve nefret eder sanıyordum ama hiç öyle olmadı.

'MedCezir'de yaşananlar sizce Türkiye'deki gençliği ne kadar yansıtıyor?

Dizide yaşanan duygular, aşklar, kıskançlıklar gerçekten yaşanıyor. Özellikle genç insanlar aşık olduklarında bunu gerçekten bu kadar yüksek ve gözü kara yaşıyorlar.

 

EZGİ SÖZÜER (EDA): KATKISI DOSTLUK OLDU

Biraz kendinizden bahseder misiniz?

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Uluslararası Lojistik okudum. Oyunculuğa da tesadüfen başladım. 'Var mısın yok musun' yarışmasına katıldım ve ne olduysa oldu.

Diziden sonra hayatınızda ne değişti?

Dizinin bana kattığı en güzel şey sette kurmuş olduğumuz dostluk oldu.

 

MİRAY DANER (BEREN): HARİKA BİR FİNAL ÇEKTİK

Sizi 'Papatyam'ın çocuk yıldızı olarak tanıdık....

8 yaşındaydım. Oyunculukla ilgili bildiğim çoğu şeyi birlikte rol aldığım Metin Amca'dan (Akpınar) öğrendim. Dört sezon benim için oyunculuk eğitimi gibi geçti. Sonrasında projeler devam etti ve hep iyi oyuncularla çalıştım; Vahide Perçin, Yetkin Dikinciler, Halit Ergenç gibi, Hepsinden çok şey öğrendim.

Eğitiminiz de devam ediyor bir yandan...

Evet, özel bir okulda lise hazırlık öğrencisiyim.  

Dizinin bu akşam yayınlanacak sezon finali bölümüyle ilgili neler söyleyeceksiniz?

Harika bir final bölümü oldu. Tüm ekip çok yorulduk ama bu yorgunluk inanılmaz keyifli. Birbirini çok seven ve çok iyi anlaşan bir ekibiz. Yaz tatilinde bol bol dinlenirken 'MedCezir' ailemi özleyeceğim.

 

 

ŞEBNEM DÖNMEZ 'MEDCEZİR'İ ANLATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin