Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay cephesinde bomba gelişme!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay davasında gelişme yaşandı. Peki Mehmet Ali Erbil hakkında ne ceza verildi? Mehmet Ali Erbil hapse mi girecek? Klibinde oynadığı Ece Ronay Bilir'i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan Mehmet Ali Erbil hakkında savcı ne karar verdi? Ece Ronay kimdir? Mehmet Ali Erbil kimdir?

Pınar Alçiçek
04 Nisan 2023 - 14:47
Magazin

Klibinde yer aldığı fenomen Ece Ronay'ı taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan sunucu Mehmet Ali Erbil, 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. O dava hakkında büyük bir gelişme yaşandı!

23-04/04/s-087151ee6f8ec40e2577fdf3faacceaa9d4a855c.jpg

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a attığı mesajların ifşa olmasının ardından hakkında 'elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açılan Mehmet Ali Erbil'in yargılanmasına devam edilmişti. Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına Ece Ronay ve sanık Mehmet Ali Erbil katılmazken, taraf avukatları tarafları temsilen salonda hazır bulunmuştu.

Ece Ronay Kimdir? Ece Ronay Kaç yaşında? Ece Ronay nereli?

Davayı karara bağlayan mahkeme, Mehmet Ali Erbil hakkında 'Tehdit' suçunun unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle bu suçtan beraat kararı vermişti. ‘Hakaret' suçundan 13 bin 100 TL adli para cezası ile cezalandırılan Erbil, ‘Cinsel Taciz' suçundan ise 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

İTİRAZ ETTİ!

Mehmet Ali Erbil, bu kararlara itiraz etti. Ünlü sunucunun avukatı Şeyda Yıldırım'ın, Ece Ronay hakkında İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne yaptığı “Hakaret” ve “Kendisi İle Yapılan Haberleşmenin Gizliliğini Alanen İfşa Etme” suçları nedeniyle yaptığı şikayet üzerine tekrardan dava açıldı.

23-04/04/wdefrg.jpg

Fenomen Ronay'a hakaret nedeniyle 3 ay 15 günden 28 aya kadar, haberleşmenin gizliliğini ihlal suçundan ise 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası isteniliyor. Dilekçede Ece Ronay, Erbil hakkında şu ifadeleri söyledi:

‘Ortak bir çalışmaya girdik, klipte beş saniye görünmüyor… Ben ne bileyim benim başıma bu tofanları getirecek…İlk günden son güne kadar bütün mesajlarını paylaştım, ona gayet edepli ve saygılı bir şekilde demişim ki hani ‘Mehmet Ali bey böyle şeyler söz konusu bile olamaz’ demişim… Şimdi neye uğradığımı şaşırdım. Bana yazmış ki ‘Tiktok’ta memelerini gösteriyorsun bana mı göster miyorsun?’… Ay dedim Allah’ın pisliği köpek… ‘Klibe telif atar’, atamaz canım imza aldım ondan…vBeni tehdit ediyor, bana yazmış “Tiktok videolarını İnstagram’ımda yayınlarım’… Çok gizli sanıyo herhalde tiktok’u ona özel sanıyor. Sadece onun gördüğünü falan sanıyor herhalde… Diyorum ki sapıksın, tamam okey onu anlarım da ya bastonla yürüyorsun sen anladın mı? Hani o sapıklıklarını dayatacağın bir şeyin olması lazım, bir gücün olması lazım, bir icraate geçirmen lazım…Herhangi bir kadına ‘Bu gece benimle uyur musun?’ tarzı bir teklif yaptığına göre…”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin