Mehmet Ali Erbil'den evliliğe ilk adım!

Ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil’in kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ve iddialar sonrası Ceylan aşk haberlerini doğrulamıştı. Mehmet Ali Erbil önceki akşam sevgilisine romantik bir evlenme teklifi yaptı! Gülseren Ceylan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi kim?

Gülcan Tarımoğlu
28 Eylül 2023 - 10:50
Magazin

Yaşadığı aşklarla sık sık adından söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den sürpriz evlilik teklifi!

Mehmet Ali Erbil, bir süredir aşk yaşadığı kendisinden 42 yaş küçğk sevgilisi Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlenme teklif etti!

6. kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Erbil, bu hamlesiyle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

23-09/28/f7ft-5owoaeajvh.jpg

Bir programa telefonla bağlanan Gülseren Ceylan ise yaşadıkları ilişki ile ilgili şu cümleleri kullanmıştı:

“Bana 30 yaşında bir adamın veremediği birçok şeyi veriyor. Kendisinden çocuk sahibi de olmak istiyorum. Öncellikle ben 24 değil 26 yaşındayım. Mehmet Ali Erbil'in kriterlerine uyuyorum. Ciddi bir yoldayız, bütün ailesi de biliyor. Herkes ondan neden etkilendiğimi bilir. Gözüm ondan başkasını görmüyor.

Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum kimsenin ne dediği de umurumda değil.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin