Mehmet Aslantuğ'un yeni dizisi Kardeş Çocukları oyuncu kadrosu giderek belirginleşiyor!

Gold Film imzası taşıyacak olan Mehmet Aslantuğ'un yeni dizisi Kardeş Çocukları'nın oyuncu kadrosu belirginleşiyor!

Nurşah
16 Ağustos 2018 - 14:40
Magazin

Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ'u uzun bir aradan sonra tekrar ekranlarda görmemizi sağlayacak olan Kardeş Çocukları dizisi için oyuncu seçmelerine hız verildi! Merakla beklenen dizi için son olarak hangi isimle anlaşıldı?

18-08/16/kardes-cocuklari-oyuncular.jpg

Kardeş Çocukları kadrosuna yeni isimler katıldı!

İlk olarak televizyon ekranlarının sevilen yüzü Erkan Petekkaya ile anlaşıldığı duyurulan Gold Film imzalı Kardeş Çocukları dizisi büyük bir merakla beklenmeye başladı bile... Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ'un da kadroya katılmasının ardından iki başarılı oyuncuyu başrolde izleme fırsatı elde edeceğimiz filmin başrol kadın oyuncuları için ise çeşitli isimler gündeme geldi.

18-08/16/ayca-bingol-yeni-dizi.jpg

Son olarak 2016 senesinde ekrana gelen Babam ve Ailesi adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan Ayça Bingöl'ün de yeni sezonda yayınlanacak olan Kardeş Çocukları kadrosuna katıldığı söyleniyor. Böylelikle seneler evvel Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide birlikte rol alan Ayça Bingöl ve Erkan Petekkaya ikilisi yeniden buluşacaklar! Merakla beklenen dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin