Melek Baykal o isimleri istememiş!

Müjdat Gezen ile Bizim Ev programının konuğu olan Melek Baykal, oyunculuğa dair samimi açıklamalarda bulundu. Baykal, geçmişte rol aldığı Cennet Mahallesi dizisiyle ilgili de konuştu.

Berfin Sengil
29 Nisan 2024 - 15:30
Magazin

Ekranlarda 2004 - 2007 yılları arasında yayınlanan Cennet Mahallesi'nde Pembe karakterini canlandıran Melek Baykal, Müjdat Gezen ile Bizim Ev programına konuk oldu.

'Biri Manken Diğeri Türkücü'

Müjdat Gezen ile birlikte bu dizide oynayan Melek Baykal samimi açıklamalarda bulundu. Baykal, Alişan ve Çağla Şıkel için, "Beni affedin ne olur, çünkü ben biri manken diğeri türkücü. Oynayamam kusura bakmayın, dedim. Türker İnanoğlu ise ısrarla 'Sen bana güven, olacak' dedi ve gerçekten de oldu" diye konuştu.

Ekranlarda o dönem oynamamaları nedeniyle Alişan ve Çağla Şıkel'i istemediğini kaydeden Melek Baykal, Türker İnanoğlu'nun alanındaki başarısının ve oyuncu seçimindeki tecrübesinin de altını çizdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin