resim yok
20 Ocak 2009 - 00:00

Filistin'deki insanlık dramına sessiz kalamayan Melek Yargıcı, soyunarak kamera karşısına geçti. Saatlerce süren makyajdan sonra vücudu ve yüzü tamamen özel bir maddeyle kaplanan, eline ve sırtına kan sürülen Yargıcı, yanındaki temsili cansız bebekle objektiflere çok çarpıcı pozlar verdi. Çekim sonrası konuşan Yargıcı, "Filistinde yaşanan soykırımdan sonra bu çekimi yapmaya karar verdik, her gün orada suçsuz yetişkinler ve çocuklar bir hiç uğruna can veriyor. Ölen bebeklerin bu yanımdaki cansız bebekten ne farkları kaldı. Kendi adıma bu yaşananlardan dolayı utanç duyuyorum. Savaşalar olmasın, kimse böyle elinde olmadan hayatını kaybetmesin,herkesi sağduyulu olmaya çağırıyorum” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin