Melike Şahin o projeden çıkarıldı

Öğretmenler Günü için İBB'nin düzenlediği konserde ‘şiddetli rüzgar’ gerekçesiyle sahneye çıkmayan şarkıcı Melike Şahin, yapımcı Murat Yıldırım tarafından ‘Atatürk’e Saygı Albümü’ projesinden çıkarıldı.

Berfin Sengil
05 Aralık 2023 - 14:53
Magazin

Melike Şahin, yapımcı Murat Yıldırım tarafından Atatürk'e saygı duruşu olarak nitelenen 'Vasiyet' albüm projesinden çıkarıldı. Projenin yapımcısı Yıldırım, Şahin'i saygısızlıkla itham ederek, "Öğretmenlere saygısızlık, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e de yapılmış demektir" dedi.

Saygısızlık Olarak Görüldü

Murat Yıldırım'ın açıklaması şöyle:

“Geleceğe miras kalacak bir çalışmaya imza atıyoruz. Ata’nın sevdiği şarkılar ‘Vasiyet’ albümünde 9 çok değerli sanatçı tarafından seslendiriliyor. Bir şarkı için de Melike Şahin’e teklifte bulunmuştuk. Ama onu projemizden çıkardık. Öğretmenlere saygısızlık, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e de yapılmış demektir.”

Ne Olmuştu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Öğretmenler Günü için Melike Şahin'in sahne alacağı özel bir konser organize etmişti. Şahin, havanın rüzgarlı olduğunu söyleyerek sahne almaktan vazgeçtiğini belirtmişti. 

İBB bu durumun ardından X hesabından şu açıklamayı paylaşmıştı:

Melike Şahin ise sahneye çıkmak için son ana kadar beklediğini, İBB ve ekibinin güvenlik nedeniyle konseri iptal ettiğini söylemişti. İBB Kültür ise paylaşımında, şarkıcının ekibinin sahneye çıkmak için ikna edilemediğini ifade etmişti.

Ünlü şarkıcı, "Çok rüzgar varmış. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın" derken, İBB Kültür ise, "Tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadı" ifadelerini kullanmıştı.

Melike Şahin, sosyal medyadan paylaştığı açıklamada şunları söylemişti:

"Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış. Hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin