Melisa Döngel özür diledi! "Tüm kadınlar güzeldir!"

Oyuncu Melisa Döngel'in, meslektaşı Afra Saraçoğlu'na yapılan yorumu beğenmesi ortalığı ateşe verdi! Melisa Döngel hangi yorumu beğendi? Melisa Döngel kimdir? Afra Saraçoğlu kimdir? Kavga mı ettiler?

Pınar Alçiçek
27 Temmuz 2023 - 13:37
Magazin

Son olarak yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen Melisa Döngel, popüler oyuncu Afra Saraçoğlu'na yapılan 'Güzel değil' yorumunu beğenince ortalık karıştı...

İşte Döngel'in beğendiği o paylaşım:

23-07/27/640xauto.jpg

Bu beğeniyi gören Afra Saraçoğlu'nun hayranları, hemen karşı atak göstererek Döngel'e sert tepki gösterdi...

O yorumlardan bazıları:

"AFRA'YA LAF SÖYLEYECEBİLECEK SON İNSANSIN!"

23-07/27/640xauto-1.jpg

Döngel, bu gündem olan olayın ardından Instagram hesabından açıklama yaparak özür diledi. 

“Sizin de başınıza gelmiyor mu? Mesela telefonu cebinize koyuyorsunuz ve yanlışlıkla başka birini arıyor. Neden çünkü dokunmatik. Sizin kontrolünüzde değil. Ve ben bir kadının ‘çirkin’ denildiği bir gönderiyi beğenecek kadar kötü kalpli olduğumu düşünmüyorum. Lütfen siz de düşünmeyin. Öyle bir şey yok. Özür dilerim. Bütün kadınlar güzel ve çiçek”

23-07/27/sd.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin