Melisa Döngel'den yeni aşk iddiası!

Kirli Sepeti dizisinin başarılı oyuncusu Melisa Döngel'in, geçtiğimiz yıl da adı aşk dedikodularına karışan teknik direktör Sergen Yalçın ile yeniden ilişki yaşadığı iddia edildi.

Berfin Sengil
28 Mart 2024 - 09:52
Magazin

Ekranların sevilen yapımlarından Kirli Sepeti'ndeki rolünün haricinde özel hayatıyla da sık sık gündem olan Melisa Döngel'in rapçi Sefo ile birlikte olduğu biliniyordu.

Sefo'dan yakın zamanda ayrılan Melisa Döngel'in bu kez kendisinden 26 yaş büyük teknik direktör Sergen Yalçın ile birlikte olduğu öne sürüldü.

Göndermeli Paylaşım

Bu aşk iddialarının ardından eski sevgili Sefo, sosyal medya hesabından kusma emojili bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımın Melisa Döngel ile Sergen Yalçın'ın ilişkisine gönderme olduğu iddia edildi.

Yaş Farkı Konuşuluyor

Melisa Döngel'in geçtiğimiz yıl Alaçatı'da Sergen Yalçın ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştıkları konuşulan ikilinin yeniden birlikte olduğu konuşuluyor.

Gözlerden Uzak İlişki

tv100 Magazin'de yer alan habere göre; ilişkilerini şimdilik yakın arkadaşlarına söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile Melisa Döngel'in yakalanmamak için gözlerden uzak restoranları tercih ettiği ve Yalçın’ın takımın maçı ve idmanı olmadığı günlerde ünlü oyuncuyu görmek için İstanbul’a geldiği öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin