resim yok
09 Ocak 2013 - 00:00

Adnan Menderes’in hayat öyküsünü anlatan dizide Ayhan Aydan rolünü Akalay canlandıracak

 

8 Eylül 1961 günü altmış iki yaşındayken idam edilen Başbakan Adnan Menderes’in dramatik hayat öyküsünü anlatan Pana Film’in “Ben Onu Çok Sevdim” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Menderes’i usta aktör Mahir Günşiray’ın, karısı Berrin'i İclal Aydın’ın canlandıracağı kesinleşen dizide Ayhan Aydan rolü için bir süredir oyuncu arayışı sürüyordu.
 
Menderes’in yasak aşkı opera sanatçısı Ayhan Aydan’ı oynaması için teklif götürülen ilk isim Belçim Erdoğan olmuş ancak Erdoğan'ın takvimi projeye uymayınca yapım şirketi Nurgül Yeşilçay’ın kapısını çalmıştı.  “Sultan” dizisinin ardından 250.000 TL aldığı konuşulan Osman Sınav’ın “Aşk Kırmızı” filminin çekimlerini tamamlayan Yeşilçay, çok yorulduğunu ve bir süre dinlenmek istediğini söyledi.
 
Bunun üzerine Pana Film, son olarak “Yer Gök Aşk” dizisiyle yıldızı parlayan Birce Akalay ile prensipte anlaştı. Ünlü oyuncu Murat Ünalmış ile geçtiğimiz günlerde boşanan Akalay, 2004 Türkiye üçüncü güzeli...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin