resim yok
09 Eylül 2007 - 00:00

Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı'nın oynadığı, "Menekşe ile Halil", cuma akşamı ekrana gelen ilk bölümüyle Türkiye'yi ekran başına kilitledi. Kanal D'nin; başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı'nın oynadığı, Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini de Uluç Bayraktar'ın yaptığı yeni dizisi "Menekşe ile Halil", cuma akşamı ekrana gelen ilk bölümü Türkiye'yi ekran başına kilitledi. Berlin'de başlayıp, İstanbul'a sürüklenen imkansız bir aşkın anlatıldığı ve bu aşkın içinde büyük bir kaçışın yaşandığı dizi, izleyicilerden tam not aldı. Sürükleyici hikayesiyle daha ilk bölümden ekranların yeni gözdesi olmayı başaran "Menekşe ile Halil", Tüm Kişiler'de yüzde 5,3 reyting ve yüzde 22,4 izlenme payı ile birinci oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin