resim yok
09 Nisan 2012 - 00:00

 

Didem İnselel, beş gündür hastanede. Böbrek üstü bezinde tümör tespit edilen ünlü oyuncu, yakında ameliyat masasına yatacak.
 
'Neşe'si yerinde
"Sen de Gitme" dizisinin Doktor Neşe'si Didem İnselel, bu kez rolü için değil, hastalığı nedeniyle hastanenin yolunu tuttu. Beş gün önce hastaneye yatan ünlü oyuncunun böbrek üstü bezinde tümör tespit edildi. "Feokromasitoma" teşhisi konan İnselel, ameliyat masasına yatmadan önce Twitter'dan sağlık durumu hakkında bilgi verdi:
 
Tümörü eve götüreceğim!
"Herkese çok teşekkür ederim, iyiyim. Anlatması biraz uzun... Feokromasitoma diye bir hastalık. Biraz uzun hastanede kalmak gerekiyor, sonra ameliyat... Benim böbrek üstü bezimde tümör çıktı. 10-15 gün buradayım, önce tansiyonumu düşürecekler, sonra (tümörü) alacaklar, eve götüreceğim. Merak etmeyin, iyileşeceğim."
Feokromasitoma nedir?
Feokromasitoma, böbrek üstü bezlerinin 'medulla' denen iç kısmında gelişen, aşırı adrenalin ve noradrenalin üretilmesine neden olan urlardır. Hipertansiyon, baş ağrısı, çarpıntı ve terlemeye yol açarlar. Hastalık erken teşhis edilmezse, ölüme bile neden olabilir. En etkili tedavi, ameliyatla çıkarılmasıdır.
 
 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin